Image default
Data en Analyse Nieuwsberichten Technische analyse

Vlakke handelsdag voor Bitcoin, Hollywood komt met crypto thriller

bitcoin

Crypto update 22.00 uur – Een vlakke handelsdag voor Bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en Ripple (XRP). Op moment van schrijven is de koers van bitcoin 3.865 dollar (+0,4%, OnchainFX marktindex). Het sentiment van de beleggers is onveranderd, namelijk bearish. Toch zijn er bepaalde altcoins die vandaag een goede dag hebben zoals: Stellar (XLM, +5,7%), Litecoin (LTC, +3,5%) en Dash (DASH, +8%). Ook in het nieuws: Hollywood komt met een heuse crypto thriller.

  bitcoin meester  

Hollywood komt met crypto thriller

Niemand minder dan Kurt Russell (bekend o.a. van de klassiekers “Big Trouble in Little China” en “The Thing”) speelt een rol in een nieuwe Hollywood thriller met de toepasselijke naam “Crypto”. De andere sterren zijn o.a. Beau Knapp, Alexis Bledel en Luke Hemsworth. Een jonge agent doet onderzoek naar fraude, corruptie en witwasserij in zijn geboortestadje in de staat New York. Hij komt al snel terecht in een web van intriges en mysterieuze underground figuren, waaronder ook een cryptografisch genie.

efin
blockport

“Bearish bitcoin”

Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft bij zijn eerdere analyse en is als handelaar bearish gestemd momenteel. BTC blijft veel weerstand ervaren bij de niveaus 3.800 tot 4.000 dollar. Volgens Altcoinbase ligt de support voor bitcoin rond het niveau 3.550 tot 3.600 dollar.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? We zien een wisselend beeld in de top 10:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com