NEO cryptocurrency crypto
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koersdoel van $24 voor NEO”

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $24 voor NEO”

Deze week is NEO de Altcoin van de Week. Er wordt ook gezegd dat de NEO het ‘Chinese Ethereum’ is. NEO staat momenteel op de zestiende plaats op de Coinmarketcap en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $700 miljoen.

De koers op moment van schrijven is $11,50. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy.

Altcoin van de Week: NEO

Hoe beoordeelt Jan Robert Schutte van CryptoAcademy de koers van NEO? Hij beoordeelt de koers als volgt:

“NEO geeft tegen een prijs van ongeveer $11,50 een mooie koopmogelijkheid. Met een doel van $24 in de komende maand betekent dit een opwaarts potentieel van +109%. Natuurlijk, zoals altijd, is het raadzaam om een stop-loss order onder de $8.50 te plaatsen”.

Jan Robert Schutte

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder