binance singapore
Nieuwsberichten » Binance Singapore start met slechts één ruilpaar

Binance Singapore start met slechts één ruilpaar

Binance lanceert een nieuwe cryptobeurs in Singapore. Het is wel een heel karig product bij de lancering, er is slechts één ruilpaar beschikbaar. Volgens TechCrunch kun je op dit moment alleen switchen tussen bitcoin (BTC) en de Singaporese dollar (SGD).

Het hoofdplatform van Binance beschikt over honderden ruilparen en lijkt vooral bezig te zijn zoveel mogelijk cryptovaluta aan te bieden. Dat is bij deze nieuwe cryptobeurs (nog) niet gelukt.

Binance Singapore wordt ondersteund door Xfers. Xfers is een betalingsprovider uit Singapore en zegt een wallet te hebben die goedgekeurd is door de lokale autoriteiten. Starten op de beurs is simpel voor inwoners van Singapore: een account aanmaken bij Binance, je account van Xfers koppelen en je kunt naar hartenlust bitcoin kopen en verkopen.

Een woordvoerder van Binance laat tegenover TechCrunch weten bijzonder enthousiast te zijn over de lancering in Singapore. Logisch, een woordvoerder zal niet snel iets anders zeggen.

We willen graag laten zien hoe veilig onze cryptobeurs is. Als de regelmakers het toestaan willen we graag meer ruilparen introduceren naast BTC/SGD.

Woordvoerder

Binance chain

Binance is in rap tempo één van de grootste partijen in de cryptospace geworden. Deze week lanceerde het bedrijf hun eigen Binance Blockchain. De eigen ‘decentrale beurs’ (DEX) is het eerste product dat moet gaan draaien op de gloednieuwe chain.

De DEX van het bedrijf is nog niet toegankelijk voor publiek, maar op het testnet zijn er de afgelopen maanden al miljoenen transacties gedaan. De naam kun je trouwens je vraagtekens bij zetten, want hoe decentraal is een beurs die beheerd wordt door één bedrijf?

Naast de DEX is de blockchain  ook geschikt voor andere projecten. Er zijn ook ontwikkelaars van tokens die ervoor kiezen over te stappen naar de Binance chain. Mithril is daar het eerste voorbeeld van.

Volgens CoinMarketCap staat Binance op dit moment op plek zes qua handelsvolume op cryptobeurzen. Maar met het oog op de recente ontdekking dat bijna alle beurzen valse informatie doorgeven, hoort de exchange waarschijnlijk hoger in dat lijstje te staan.

Uit het onderzoek blijkt dat de beurs het eerlijkste jongetje van de klas is als het gaat om volumes.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Fomoflash

Uitspraken Trump positief voor BTC | BITCOIN flink omlaag | Shell investeert in blockchainstartup

Fomoflash

Binance ceo: ‘Retail beleggers bepalend bij groei bitcoin in 2019’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder