Bitcoin (BTC) koers klimt gestaag omhoog, volgt er een koersuitbraak?

Crypto update – De koers van Bitcoin (BTC) klimt gestaag omhoog. Op moment van schrijven is de koers $5.233 (+0,2%). De rest van de top 10 ziet er lichtgroen uit. EOS en Binance Coin staan met respectievelijk 7 en 6% er prima voor. Ook Tezos blijft het goed doen, net zoals Waves.
Analisten bevestigen dat bitcoin in een uptrend zit, om er tegelijkertijd bij te zeggen dat een plotselinge daling niet uitgesloten is.

Bitcoin update en analisten

Wat vindt Stef van Altcoinbase van de bitcoin koers?

BTC zit in een uptrend, we zitten in een ascending triangle, een bullish patroon. We zien dat de koers steeds hoger uitbodemt de afgelopen dagen. In eerste instantie is $5.400 een doel voor BTC en mogelijk zelfs boven de $5.700 (op de BitMEX cryptobeurs, redactie). Maar een plotselinge daling sluit ik echt niet uit. Dan komt een niveau van $4.620 in beeld.

Josh Rager ziet bitcoin de komende dagen wel een “sterke opwaartse beweging” maken.

Ook Chonis Trading ziet de “bullish” signalen bevestigd.

Senior analist Mati Greenspan van eToro ziet dat de breaish trendline is doorbroken, maar vraagt zich af of het bullish sentiment volkomen terug is.

Altcoins

Hoe doen de altcoins het? Zoals gezegd staan diverse altcoins in het groen. Trekt bitcoin (BTC) ze mee naar boven?

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!