Bitcoin update: Gaat bitcoin naar $5.400 of volgt een “gezonde correctie”?

Crypto nieuws - De koers van Bitcoin (BTC) is op moment van schrijven $5.226, een plus van 2,5% ten opzichte van gisteren. Ethereum doet het goed met een stijging van ruim 8%. Verder is TRON (TRX) met een plus van 9,6% een opvallende stijger. Daler is Ethereum Classic: beleggers pakken hun winst bij deze altcoin. Gaat BTC richting de $5.400 of komt er wel een gezonde correctie?

Bitcoin update

Stef van Altcoinbase ziet toch nog wel de nodige bullish signalen in de koers, terwijl een gezonde correctie op zijn plaats is, zo stelde hij eerder.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Stef van Altcoinbase"]Bitcoin heeft vanmiddag een dipje laten zien, maar we zien nog steeds higher lows in de koers. Dat is een noodzakelijke voorwaarde voor een verdere stijging van bitcoin. Een gezonde correctie blijft vooralsnog uit.

We zien een aantal signalen dat de grens van $5.300 binnen afzienbare tijd gebroken kan worden. Met die doorbraak kan het ingezette ascending triangle, een bullish patroon, worden afgemaakt. Daarna mogen we richting $5.400 gaan en zelfs $5.800 als laatste halte van dat patroon. [/penci_blockquote]

Cryptotwitter

Een interessante tweet van onze Amerikaanse collega's van Bitcoin Magazine. Een visualisatie van alle bitcoin 'hard forks', netwerksplitsingen.

Max Keiser doet een paar voorspellingen uit de losse pols voor bitcoin.

Mike Dudas, oprichter van The Block Crypto, doet ook een duit in het zakje.

Mati Greenspan, de senior analist van broker eToro, die onlangs in het nieuws kwam, ziet weerstand bij $5.350.

De altcoins dan?

Meer cryptonieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...