Bitcoin koers laat mager plusje zien, Monero (XRM) opvallende stijger

Bitcoin update – De huidige prijs van bitcoin is op moment van schrijven $5.034, een mager plusje van 1%. Ripple (XRP) levert 3% het afgelopen etmaal na de stijging van vrijdag. Opvallende stijger is Monero (XRM), die er 6% bijplust. In de top 10 een wisselend beeld met zowel stijgers als dalers.

Bitcoin update

Stef van Altcoinbase voorziet dat de prijs relatief stabiel blijft. Hij denkt zelfs dat we binnenkort een ‘alt season’ mogen verwachten.

$5.070 is momenteel een directe resistance en daar zullen we met volume doorheen moeten breken voordat we richting $5.300 kunnen denken.

Anderzijds kunnen we dippen naar een logische trendline rond de $4.900 lijn. Verder naar beneden denk ik dat $4.800 een serieuze test zal zijn als support voor bitcoin.

Stef van Altcoinbase

Cryptotwitter

Op Twitter is het sentiment relatief positief. Een selectie van een aantal marktvolgers:

De doorgaans conservatieve Peter Brandt maakt al technische analyses sinds de jaren 80 en hij voorziet een zelfde soort scenario als in 2015. Zou mooi zijn, toch?

En de altcoins dan?

Op dit moment valt Monero op met een plus van 6%.

Meer crypto nieuws

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!