creditcard binance bitcoin kopen

Bitcoin kopen: Binance Android App accepteert Visa en Mastercard

Pak die creditcard maar alvast, je kunt nu via de Android app van Binance bitcoin kopen. Dat kan via de grote creditcardmaatschappijen Mastercard en Visa. Dit maakt de exchange vandaag bekend.

Eerder dit jaar bracht Binance het nieuws naar buiten dat ze een samenwerkingsverband aangingen met fintech bedrijf Simplex. Simplex is een betalingsprovider, dan is de link snel gelegd met deze nieuwe release.

Op de dag van die aankondiging liet Binance weten dat je via hun website verschillende cryptovaluta kunt kopen. Via de Trust Wallet van de beurs was dit ook al mogelijk. En nu is het dus de beurt aan de Android app.

De mensen met een iPhone moeten nog even geduld hebben, maar een betaalmogelijkheid op iOS kan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Interview met Binance cfo

In Parijs spraken wij eerder deze maand met de financieel directeur van Binance, Wei Zhou. Tijdens het gesprek licht de bestuurder een aantal al bekende en onbekende plannen toe.

Hard gaan

Soms vraag je je af waar het eindigt bij het bedrijf Binance. Naast het runnen van een van de grootste handelsplatformen in de cryptospace duiken de andere initiatieven ook overal op. Zo bouwt het bedrijf aan hun eigen blockchain.

Naast een eigen ‘decentrale’ exchange gebouwd bovenop de Binance chain komen er ook andere projecten naar de nieuwe blockchain. De eerste cryptomunt die de overstap maakt is Mithril. Ook Red Pulse stapt over.

Sinds het bedrijf uit Azië vertrok en zich in Malta is gaan vestigen gaat het hard. Door de losse regelgeving op het eiland in de Middellandse Zee kunnen cryptobedrijven makkelijker ondernemen.

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!