Fomo Live
Fomo Live

Bitcoin stabiel $5000 | AMA met Fomoflash | Crypto Nieuws

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin stabiel $5000 | AMA met Fomoflash | Crypto Nieuws

In deze nieuwe livestream van FomoFlash: Bitcoin stabiel $5000, AMA met Fomoflash en Crypto Nieuws.
  • De welbekende bitcoin-miljardair Brock Pierce heeft naar verluidt een huis gekocht in Amsterdam ter waarde van €1,1 miljoen. Dit deed hij met behulp van een crypto-hypotheek waarbij een deel van zijn bitcoins (BTC) als onderpand fungeren.
  • Een faire bitcoin prijs is $14.000, aldus aldus “bitcoinbull” Tom Lee van onderzoeksbureau Fundstrat. “Whales” gaan de koers verder opdrijven. Volgens Lee is een prijs van $14.000 mogelijk voor bitcoin (BTC).
  • Signature Chain #SICA
  • Nieuws over Metamorph en Evimeria
  • Revealed exclusively to CoinDesk by analytics firm Dapp Review, dapps on the tron network facilitated $1.6 billion in activity in the first quarter of 2019, with more than 432,000 estimated users.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!