Bitcoin stijgt door richting $5.300, analisten zijn “bullish” over koers

Crypto update – Bitcoin (BTC) stijgt door richting $5.300. De koers op moment van schrijven is $5.280. Ook ethereum, XRP, Binance Coin en Stellar staan mooi in het groen. Analisten verwachten dat de stijging voorlopig even doorzet voor bitcoin.

Lees ook – Bitcoin houdt stand bij $5.200, Holochain fors in de lift

Nieuwsoverzicht

Bekijk ons dagelijkse nieuwsoverzicht op ons Youtube-kanaal met onder meer ING die bulletproof-technologie gaat gebruiken.

Bitcoin (BTC) update

Hoe beoordeelt Stef ten Tuinder van traderscollectief Altcoinbase de koers van BTC?

Bitcoin is vandaag wederom bullish. Het behoudt de $5.200 zone en maakt zich op om de bovenkant van de resistance te testen welke rond de $5.400 ligt. Ik verwacht dat de bulls binnen niet al te lange tijd gaan proberen door te breken. Lukt dat en vinden we daar support, dan komen targets als $5.600 en $5.800 in het vizier

Stef den Tuinder

Wat zeggen op Twitter over de koers van BTC? De bulls hebben de grens van $5.200 met verve verdedigd en het lijkt erop dat bitcoin verder doorstijgt, aldus Josh Rager.

Ook Crypto Monk is “biased bullish” op bitcoin voorlopig. Hij ziet de koers nog wel $5.500 testen.

Altcoins

Ook diverse altcoins staan weer in het groen. De stijging van XRP zet door en ook ethereum profiteert voorlopig van de stijging van bitcoin.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!