Bitcoin Update: BTC op $5.616, Binance Coin en altcoins stagneren

Bitcoin (BTC) doet het goed vandaag. Één BTC kost nu ongeveer $5.616, dat is ruim vier procent hoger dan 24 uur geleden. Bitcoin is qua koers de afgelopen dagen op de goede weg. Altcoins verliezen gezamenlijk posities tegenover bitcoin.

Bitcoin analyse

De koers van BTC is moeilijk te voorspellen, maar sommige analisten wagen zich er toch aan. Een aantal scenario’s vind je hieronder.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Stef van Altcoinbase”]Bitcoin zal support moeten vinden op 5600, als dat lukt kunnen we kijken naar 5800. Deze zullen we waarschijnlijk aantikken en dan retour richting 5700 waar we weer op stoom kunnen raken om 5800 te breken en support te vinden. Dit proces gaat al een aantal dagen zo. Ik zou zeggen dat 6k tot 6.1k de top is voor deze totale run.[/penci_blockquote]

Cryptotwitter

Ook op cryptotwitter is technische analyse een populair onderwerp.

De huidige prijs is mooi, maar rond de $5.800 zit volgens Pierre een restiance. Wanneer de prijs daar niet doorheen komt, gaan we richting $5.320

Teddyclaps voorziet problemen voor altcoins wanneer bitcoin richting de $6.000 gaat.Hij ziet de alts langzaam aan breken. Zelf heeft hij zijn positie in altcoins afgebouwd.

Crypto Michaël vindt het maar wat saaitjes.

De bearmarket is voorbij! Althans, dat denkt onderstaande twitteraar

Altcoins tegenover BTC

De altcoins in de top tien verliezen allemaal een paar procent tegenover bitcoin. De grootste daler is Binance Coin. De munt van de cryptobeurs Binance maakt de laatste tijd een grote stijging door. Met ruim 5% verlies vandaag is het de grootste daler in de top tien cryptocurrency’s.

Er waren dit jaar wel een paar cryptomunten die het een stuk beter deden dan bitcoin (BTC).

Verder in het nieuws vandaag

Vitalik Buterin wil de beloning voor het staken van ether (ETH) verhogen. Een hacker vond diezelfde ETH wel intreessant, hij vergaarde er 45.000 met een simpele truc. Het algemeen sentiment lijkt redelijk positief te zijn in de markt.

Als de bulls gelijk krijgen gaan we over de $6.000, het negatieve scenario is terug naar $5.000 en verder naar beneden.

https://www.instagram.com/p/BwmBiXDiq8-/

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...