Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin heeft support bij $4.100”, Zwitserse beurs noteert ETP voor Ripple

“Bitcoin heeft support bij $4.100”, Zwitserse beurs noteert ETP voor Ripple

Crypto update 21.45 uur – Bitcoin heeft vandaag netjes doorgegroeid naar $4.152 (+1%) (bron: Messari). De bulls zijn voorlopig niet uitgeput, zo beoordeelt Stef den Tuinder van Altcoinbase het sentiment. Beleggers romen hier en daar bij de altcoins wel hun winst af. Zo noteert Tezos (XTZ), uitschieter van de afgelopen dagen, nu een min van ruim 5%.

Lees meer – Misss Bitcoin: Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor BTC”

Bitcoin koers

Gaat bitcoin de stijgende lijn vasthouden of komt er binnenkort een dump aan? Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase zegt het volgende:

Bitcoin bulls houden support boven de $4.100 grens, wat belangrijk is. Verliezen ze dit support, dan kunnen we in ieder geval een kleine retrace gaan zien. Zolang we boven $4.100 blijven, is de mogelijkheid er om door de $4.150 weerstand heen te breken en zo dus kijken of we boven $4.200 support kunnen gaan vinden

Zwitserse beurs noteert XRP ETP

De Zwitserse digitale assetbeurs SIX noteert morgen (2 april) een “exchange-traded product” gekoppeld aan XRP (“Ripple”). Het beleggingsproduct krijgt de naam “Amun Ripple XRP (AXRP).” De ticker voor Bloomberg wordt AXRP SE en voor Reuters AXRP.S. De gereguleerde beurs vereist een ETP-structuur om genoteerd te mogen worden. Dat betekent dat er XRP in cold storage of een future contract gebaseerd op een bepaalde XRP dient als dekking van het product.

Meer over de notering bij de Daily Hodl >>

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder