Nieuwsberichten » Misss Bitcoin – “Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor bitcoin”

Misss Bitcoin – “Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor bitcoin”

Bitcoin update – In deze video bespreekt Misss Bitcoin (25) zoals gewoonlijk weer drie meest belangrijke nieuwsitems: 96% van het handelsvolume is “nep”, blijkt uit onderzoek van assetmanager Bitwise.
Daarnaast is er aandacht voor de ‘mislukte’ Tesla giveaway van Justin Sun en de positieve effecten van een Brexit op de bitcoin prijs.

  bitcoin meester  

Misss Bitcoin – “Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor bitcoin”

In het nieuws deze week:

  • 96% van het handelsvolume is “nep”, blijkt uit onderzoek van assetmanager Bitwise. Later bleek dat het onderzoek, gedaan door Bitwise, was betaald door de SEC. Dezelfde partij die deze week uitspraak deed over de goedkeuring van de ETF aanvraag van Bitwise. Deze samenloop van omstandigheden vind Misss Bitcoin nogal vreemd.
  • Als tweede nieuwtje bespreken we het nieuws over de CEO van Tron. Hij deed namelijk een giveaway waar velen vraagtekens bij zetten.
  • Als laatste komt Groot-Brittannië aan bod. Analisten verwachten namelijk dat de brexit een positief effect zal hebben op de crypto’s. Tevens bespreken we wat dit zal betekenen voor Europa en bespreken we de kans op een crisis en wat dit mogelijk zal doen met crypto’s.
  • We sluiten de video af met de gebruikelijke technische analyse.

Meer lezen?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

crypto kopen 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin ‘halving’ is over één jaar, terwijl HODLers nu al 60% van alle bitcoin bezitten

Marloes van der Scheer

Bitcoin ETF uitgesteld | Scam alert | Bevestiging bullmarkt BitMEX

Fomoflash

Bitcoin ETF uitgesteld tot 19 augustus, koerseffect blijft uit

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.