Misss Bitcoin – “Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor bitcoin”

Bitcoin update – In deze video bespreekt Misss Bitcoin (25) zoals gewoonlijk weer drie meest belangrijke nieuwsitems: 96% van het handelsvolume is “nep”, blijkt uit onderzoek van assetmanager Bitwise.
Daarnaast is er aandacht voor de ‘mislukte’ Tesla giveaway van Justin Sun en de positieve effecten van een Brexit op de bitcoin prijs.

Misss Bitcoin – “Wachten op koersuitbraak, Brexit positief voor bitcoin”

In het nieuws deze week:

  • 96% van het handelsvolume is “nep”, blijkt uit onderzoek van assetmanager Bitwise. Later bleek dat het onderzoek, gedaan door Bitwise, was betaald door de SEC. Dezelfde partij die deze week uitspraak deed over de goedkeuring van de ETF aanvraag van Bitwise. Deze samenloop van omstandigheden vind Misss Bitcoin nogal vreemd.
  • Als tweede nieuwtje bespreken we het nieuws over de CEO van Tron. Hij deed namelijk een giveaway waar velen vraagtekens bij zetten.
  • Als laatste komt Groot-Brittannië aan bod. Analisten verwachten namelijk dat de brexit een positief effect zal hebben op de crypto’s. Tevens bespreken we wat dit zal betekenen voor Europa en bespreken we de kans op een crisis en wat dit mogelijk zal doen met crypto’s.
  • We sluiten de video af met de gebruikelijke technische analyse.

Meer lezen?

bitcoin meester

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

 

 

Mis niks meer!
Invalid email address