Nieuws » Bittrex komt met Initial Exchange Offering (IEO): Ocean Protocol wil $6,7 miljoen

Bittrex komt met Initial Exchange Offering (IEO): Ocean Protocol wil $6,7 miljoen

Bittrex lanceert een Initial Exchange Offering (IEO) voor het blockchainproject Ocean Protocol. Dat maakt blockchainproject deze woensdagavond bekend. De cryptobeurs uit Malta moest haar eerste IEO annuleren na interne strubbelingen bij het project RAID.

Lees ook – Bittrex geweerd uit de staat New York, waakhond maakt gehakt van cryptobeurs

Ocean Protocol

Het blockchainproject uit Singapore in een notendop: met hun blockchainprotocol wil men data aggregeren uit diverse databronnen. Ze noemen het zelf een “decentralized data exchange protocol”.

Uitgangspunt bij deze dataverzameling is naar eigen zeggen privacy en transparantie als tegenhanger van het hedendaagse Google. De oprichters willen een einde maken aan de data silo’s bij zowel bedrijven als overheden.

Bittrex tokensale

De tokensale start dinsdag 30 april om 18 uur Nederlandse tijd. In totaal worden 56,4 miljoen tokens (OCEAN) verkocht, 4% van de totale voorraad. De prijs per token wordt $0,12. Dat houdt in dat het project ruim $6,7 miljoen wil ophalen met deze tokenverkoop.

In een eerdere kleinere verkoop (de zogenaamde Network Launch sale) in maart dit jaar is al $1,85 miljoen opgehaald via Coinlist en Fractal.


Het project maakt gelijk van de gelegenheid gebruikt om de verdeling van de tokens aan te passen. Het aandeel voor de kopers van de tokens is aangepast van 15% naar 24%. Dat betekent dat het aandeel voor de netwerkvergoedingen van 60% naar 51% gaat,

Alle verdere details van de tokensale staan in deze uitgebreide Medium post van Ocean Protocol.

Interview

We spraken eerder met Dr. Irene Lopez de Vallejo, founding team member, tijdens een evenement van Odyssey, waar Ocean Protocol regelmatig als spreker te gast is.

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Fomoflash

IMF: traditioneel geld mogelijk vervangen door CBDC’s en stablecoins

Job Nijsen

Duitse minister: ‘Libra cryptomunt van Facebook gevaar voor euro’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder