Crypto poll #11: Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Crypto Poll #11- We zijn alweer aangekomen bij poll nummer elf! Jij mag meebepalen welke altcoin het traderscollectief Altcoinbase gaat behandelen. Vandaag hebben we een aantal ouwe rotten en wat jongere crypto projecten opgezet. Wat te denken van IOTA, Zilliqa, Waves, Monero en Cardano?

Crypto poll #11: Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen

[totalpoll id=”29369″]

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees hier de bitcoin update: BTC beweegt richting $5.200 en Bitcoin Cash en Litecoin staan flink in het groen

Altcoinbase

Het team bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van crypto onder één dak.

Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

[penci_button link=”https://www.facebook.com/groups/cryptocurrencygroep/” icon=”” icon_position=”left” size=”small” target=”_blank”]Facebook[/penci_button]

[penci_button link=”https://t.me/AltcoinbaseChat” icon=”” icon_position=”left” size=”small” target=”_blank”]Telegram[/penci_button]

[penci_button link=”https://www.youtube.com/channel/UCG6vgK0ttvr8kfSeIplJl0g” icon=”” icon_position=”left” size=”small” target=”_blank”]Youtube[/penci_button]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.