Poll » Crypto Poll #9: Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Crypto Poll #9: Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

altcoinbase crypto poll

Crypto Poll #9- In onze wekelijkse poll staan weer een aantal mooie altcoins die traderscollectief Altcoinbase kan gaan behandelen. Aan jullie de keuze! Deze week de keuze uit Binance Coin (BNB), Grin (GRIN), Komodo (KMD), OmiseGo (OMG) en Tezos (XTZ). Van welke crypto wil jij een technische analyse zien? Laat je stem horen!

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL:

  bitcoin meester  

Welke altcoin moet Altcoinbase behandelen?

Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Bitcoin koers update

Gaat bitcoin de stijgende lijn vasthouden of komt er binnenkort een dump aan? Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase zegt het volgende (deze update is van maandagavond 1 april, redactie):

Bitcoin bulls houden support boven de $4.100 grens, wat belangrijk is. Verliezen ze dit support, dan kunnen we in ieder geval een kleine retrace gaan zien. Zolang we boven $4.100 blijven, is de mogelijkheid er om door de $4.150 weerstand heen te breken en zo dus kijken of we boven $4.200 support kunnen gaan vinden.

Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak.

Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

crypto kopen 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

11 voorbeelden van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten in de sport en showbizz

Marvin Kroon

IOTA (MIOTA) wordt hip: bekijk de footprint en authenticiteit van je kleding

Marvin Kroon

TRON (TRX) gaat privacy protocol zk-SNARKs integreren

Marvin Kroon
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.