CZ binance big money bitcoin crypto

CZ: ‘Big money’ is klaar voor bitcoin en andere cryptocurrency

Het is weer tijd voor wat extra hopium. De CEO van de grootste cryptobeurs van dit moment, ChangPeng Zhao, ziet de recente stijging in prijs een mooie indicatie. Volgens de frontman van Binance is ‘het grote geld’ klaar voor eerste stapjes in de cryptomarkt.

Lees verder: CZ van Binance is niet de enige die wat FOMO verwacht door recente stijgingen. 

Afwachten

Dit soort uitspraken zijn altijd relatief makkelijk te maken, zeker voor iemand die gebaat is bij veel handel op zijn eigen cryptobeurs. Maar in dit specifieke geval gaat het ook over het aantal Tethers (USDT). De waarde in die munt staat natuurlijk ‘langs de zijlijn’ en het is een logische stap om de conclusie te trekken dat dat geld uiteindelijk weer in een ‘echte’ cryptovaluta zal gaan. Tethers worden trouwens meer gebruikt dan ooit tijdens de handel in cryptovaluta.

Niet alleen CZ is bullish

Ook andere partijen komen naar buiten met hun hoopgevende verwachtingen. Je moet het met een korreltje zout nemen, maar het is vaak leuker om te lezen dan het zoveelste doemscenario. CNBC full-time crypto bull Brian Kelly ziet bitcoin binnenkort ook de $6.000 nog aantikken. Hij denkt dat de bodem is bereikt.

“Sentiment has shifted here. All indications that we have – whether it be fundamentals, technicals, the quantitative analysis we do – all suggest that we probably have at least started to put in the bottoming process.””

Meer crypto nieuws

bitcoin kopen

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!