nano ledger s giveaway bitcoin magazine
Nieuws » Update: We hebben een winnaar van de Nano Ledger S

Update: We hebben een winnaar van de Nano Ledger S

Via de Instagram van Bitcoin Magazine NL kun je een Nano Ledger S winnen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onze pagina volgen, het bericht liken en een reactie achterlaten. De winnaar wordt bekend gemaakt in ons Telegramkanaal.

UPDATE: We hebben een winnaar!

En de winnaar is…. Luchtfuselier. De winnaar is volgens zijn profiel een brandweerman voor de Belgische luchtmacht en in zijn woonplaats. Benieuwd naar de vijf genomineerde berichten? Check het onderstaande filmpje. Daarin is ook de loting te zien.

Luchtfuselier heeft een week de tijd om te reageren. We gaan opnieuw loten als de prijswinnaar niets van zich laat horen, maar daar gaan we uiteraard niet vanuit. Iedereen bedankt voor het meespelen en tot de volgende prijsvraag.

Blijf op de hoogte

Bitcoin Magazine is natuurlijk ook op de populaire social media platformen. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van bitcoin en andere cryptovaluta.

Hardware wallet

Met een hardware wallet kun je jouw cryptovaluta veilig opslaan. Aan de hand van een bijgeleverde handleiding kun je gemakkelijk je coins in eigen beheer nemen.

Zo hoef je ze niet op een cryptobeurs te laten staan en je hoeft niet met talloze stukjes software aan de slag. Hardware wallets zijn een must-have als je serieus aan de slag wil met bitcoin en andere munten.

View this post on Instagram

Ledger Nano S winnen? 🚀🚀⠀ De hardware wallet zit nog lekker vers in de verpakking. ⠀ ⠀ Om kans te maken op dit mooie stukje hardware moet je het volgende doen:⠀ ❤️Like en repost dit bericht⠀ 🔮Volg onze Instagram⠀ 📝Laat in de comments weten waarom jij de winnaar moet worden⠀ ⠀ We kiezen de leukste vijf reacties uit. Deze vijf maken vervolgens via een loting kans op deze mooie Ledger Nano S. De genomineerden én winnaar worden tweede paasdag bekend gemaakt in ons Telegramkanaal. ⠀ ⠀ Onze Telegram is te vinden via onze website of direct via: https://buff.ly/2ZoSu5U⠀ Winnaars moeten 16 jaar of ouder zijn. We versturen de Legder alleen naar Nederlandse adressen. ⠀ #Like, #deel en #win. ⠀ ⠀ #bitcoin #btc #ethereum #erc20 #giveaway #nanoledger #hardwarewallet #crypto #cryptocurrency

A post shared by BitcoinmagazineNL (@bitcoinmagazinenl) on

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Giveaway! Eerste €1000 gratis handelen bij cryptobeurs Bitvavo

Redactie

Win een zomers HODL t-shirt en maak een einde aan de cryptowinter

Redactie

Prijsvraag: Win een Trezor Model T om bitcoin en andere crypto op te slaan

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder