nano ledger s giveaway bitcoin magazine

Update: We hebben een winnaar van de Nano Ledger S

Via de Instagram van Bitcoin Magazine NL kun je een Nano Ledger S winnen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onze pagina volgen, het bericht liken en een reactie achterlaten. De winnaar wordt bekend gemaakt in ons Telegramkanaal.

UPDATE: We hebben een winnaar!

En de winnaar is…. Luchtfuselier. De winnaar is volgens zijn profiel een brandweerman voor de Belgische luchtmacht en in zijn woonplaats. Benieuwd naar de vijf genomineerde berichten? Check het onderstaande filmpje. Daarin is ook de loting te zien.

Luchtfuselier heeft een week de tijd om te reageren. We gaan opnieuw loten als de prijswinnaar niets van zich laat horen, maar daar gaan we uiteraard niet vanuit. Iedereen bedankt voor het meespelen en tot de volgende prijsvraag.

Blijf op de hoogte

Bitcoin Magazine is natuurlijk ook op de populaire social media platformen. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van bitcoin en andere cryptovaluta.

Hardware wallet

Met een hardware wallet kun je jouw cryptovaluta veilig opslaan. Aan de hand van een bijgeleverde handleiding kun je gemakkelijk je coins in eigen beheer nemen.

Zo hoef je ze niet op een cryptobeurs te laten staan en je hoeft niet met talloze stukjes software aan de slag. Hardware wallets zijn een must-have als je serieus aan de slag wil met bitcoin en andere munten.

View this post on Instagram

Ledger Nano S winnen? 🚀🚀⠀ De hardware wallet zit nog lekker vers in de verpakking. ⠀ ⠀ Om kans te maken op dit mooie stukje hardware moet je het volgende doen:⠀ ❤️Like en repost dit bericht⠀ 🔮Volg onze Instagram⠀ 📝Laat in de comments weten waarom jij de winnaar moet worden⠀ ⠀ We kiezen de leukste vijf reacties uit. Deze vijf maken vervolgens via een loting kans op deze mooie Ledger Nano S. De genomineerden én winnaar worden tweede paasdag bekend gemaakt in ons Telegramkanaal. ⠀ ⠀ Onze Telegram is te vinden via onze website of direct via: https://buff.ly/2ZoSu5U⠀ Winnaars moeten 16 jaar of ouder zijn. We versturen de Legder alleen naar Nederlandse adressen. ⠀ #Like, #deel en #win. ⠀ ⠀ #bitcoin #btc #ethereum #erc20 #giveaway #nanoledger #hardwarewallet #crypto #cryptocurrency

A post shared by BitcoinmagazineNL (@bitcoinmagazinenl) on

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!