Misss Bitcoin – Is de bodem van de bitcoin (BTC) koers bereikt?

Update Misss Bitcoin – In deze video bespreekt ze het belangrijkste nieuws omtrent cryptocurrencies. Ze gaat uiteraard in op de koers van bitcoin (BTC). Ze gaat ook in op de inflatie in Brazilië en bitcoin als toevluchtsoord. Ze trekt een parallel met het Europese fenomeen: de Gele Hesjes (Yellow Vest Movement). Ze sluit – traditiegetrouw – af met de Technische Analyse voor BTC.

Lees ook – Bitcoin als betaalmiddel bij Amazon via Lightning Network 

Misss Bitcoin update

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Allereerste komt de belangrijkste vraag aan bod die de gemoederen al enige tijd doet oplopen: ‘Hebben we de bodem bereikt?’ Ik neem jullie mee in mijn zienswijze en vertel over de onderzoeken van Tuur Demeester, Tone Vays en PlanB. Zij houden er namelijk een interessante visie op na.
  • Daarnaast bespreken we de toenemende inflatie in Brazilië en de impact die dit op het land heeft, inwoners zoeken namelijk hun toevlucht in Bitcoin.
  • Wat zegt dit over eenzelfde situatie in Europa? Kunnen we stellen dat bij toenemende inflatie in West-Europa, men ook haar toevlucht zoekt in Bitcoin? Ik vertel je mijn zienswijze hierover. Als laatste onderwerp wil ik het toch graag even hebben over de Yellow Vest beweging.
  • We sluiten de video af met de Technische Analyse van de koers van bitcoin (BTC).

bitcoin meester

Nieuwsoverzicht maandag 22 april

Bekijk ook het nieuws terug van Tweede Paasdag.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!