Nieuws » Update: Betaalprovider Mollie stopt met accepteren van bitcoin (BTC)

Update: Betaalprovider Mollie stopt met accepteren van bitcoin (BTC)

Betaaldienst Mollie stopt vanaf 1 mei met het ondersteunen van bitcoin. Dat blijkt onder andere uit tweets van Didi Taihuttu. De man van ‘The Bitcoin Family’ laat op Twitter weten dat hij geen optie meer ziet voor bitcoin op het dashboard van Mollie. Mollie biedt ondernemers een makkelijke manier om verschillende betaalmethodes te accepteren.

Update: Mollie heeft inmiddels bevestigd dat ze gaan stoppen met het faciliteren van betalingen met bitcoin.

mollie stopt met bitcoin
Mollie via Twitter.

 

Geen BTC via Mollie

Ook op Reddit is het nieuws terechtgekomen. Onderstaand bericht zou vanuit Mollie verstuurd zijn. Gebruikers die de officiële API of integratie gebruiken hoeven zelf niks te veranderen. Als je zelf aan het sleutelen bent geweest moet je voor 1 mei zelf even kijken of alles nog klopt.
mollie bitcoin betalingen

Overigens krijg je bij deze serviceprovider al geen directe bitcoin op een adres gestort. Het bedrijf zorgt er voor dat jouw klanten met bitcoin kunnen betalen, terwijl jij zelf gewoon euro’s ontvangt. En dat blijven ze doen tot 1 mei, daarna is het (voorlopig?) voorbij.

 

Thuisbezorgd

Op verschillende social media gaat er nu een oproep rond om vanavond massaal gebruik te maken van de bitcoin betaalopties bij Thuisbezorgd. Een leuke actie en het is simpel om er aan mee te doen. Wees vanavond lekker lui en betaal een pizza met bitcoin.

Matthijs Harmsen van CoinSpot: ”Thuisbezorgd maakt gebruik van BitPay en accepteert daardoor bitcoin en bitcoin cash. De actie is bedoeld om partijen te steunen die juist wel bitcoin blijven accepteren.”

Meer crypto nieuws

crypto kopen 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Trump-regering ziet witwassen met bitcoin (BTC) en cryptomunten als ‘nationale veiligheidskwestie’

Wessel Simons

Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos

BitMEX: Bitcoin Lightning Nodes claimen 2.22 BTC om ‘dieven’ af te schrikken

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder