bitcoin update nieuws btc

Bitcoin richting $5.800? Analist: ‘Koop BTC vóór de eerste helft van 2020’

Bitcoin (BTC) staat op het moment van schrijven op een prijs van $5.781. De vraag is nu: gaan we over de grens van de $6.000 heen of vallen we weer terug?

Het algehele sentiment is behoorlijk positief. Zo zouden er steeds meer instanties zijn die wel wat zien in investeringen in bitcoin en andere cryptovaluta. Ook onderzoekers van Delphi Digital denken dat bitcoin vorige maand de bodem heeft aangetikt.

Kan jouw portfolio wel een positieve invloed gebruiken? Check dan onze prijsvraag om kans te maken op vier keer €25 tegoed bij Nocks. Daarmee kun je vervolgens cryptovaluta kopen.

bitcoin prijs 5 mei 2019
Bitcoin koersverloop deze week

Altcoins

De altcoins houden zich rustig. Elke cryptocurrency verliest terrein tegenover de dollar, maar het mag eigenlijk geen naam hebben.

Grootste stijgers in de top 100 zijn Horizen (ZEN) en DigixDAO (DGD). Beide cryptocurrency’s stijgen met iets minder dan 5%.

De grootste dalers zijn Pundi X (NPXS) en OmiseGO (OMG). Beide munten verliezen ruim 6% tegenover de dollar.

‘Bitcoin ziet nieuwe all-time-high in 2020’

Volgens Robert Sluymer, een analist bij Fundstrat Global Advisors, wordt 2020 het jaar voor nieuwe all-time-highs voor bitcoin. Sluymer zegt tegenover Bloomberg dat het nu de perfecte tijd is om bitcoin te kopen.

”Het is nu de tijd om de ‘pullbacks’ van de prijs te gebruiken om bitcoin te accumuleren. We weten nog niet of BTC de support rond $4.300 gaat testen, maar er is zich een positief patroon aan het ontwikkelen.

Robert Sluymer

Een andere analist van Fundstrat, Tom Lee, is het eens met Sluymer. Hij zei eerder al te denken dat 2020 hét jaar voor bitcoin wordt.

De toekomst gaat het uitwijzen, maar het sentiment in de markt lijkt langzaam weer wat positiever te worden. Na maanden van een negatieve sfeer proef je nu langzaam weer hoop.

Nieuwsoverzicht

Op YouTube posten we elke dag een kort nieuwsoverzicht. Zo hoef je niets te missen en ben je binnen een paar minuten weer helemaal bij.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!