‘Fundamentals’ BTC sterker dan ooit | AION & Universa | Microsoft en Bitcoin?

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

‘Fundamentals’ #bitcoin (#BTC) sterker dan ooit | #AION & #Universa | Microsoft en logo Bitcoin?

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Het Chinese Center for Information and Industry Development (CCID) heeft onlangs weer een update van zijn cryptocurrency-ranglijst uitgebracht. Het is inmiddels de twaalfde editie van deze maandelijkse ranglijst.
  • Eind 2017 steeg de prijs van Bitcoin (BTC) voor het eerst boven de $8.000. Om pakweg drie weken later te pieken op een hoogtepunt van $20.089. Nu het erop lijkt dat de daaropvolgende cryptowinter mogelijk ten einde is gekomen, bevindt bitcoin zich opnieuw op eenzelfde prijsniveau. Toch is er in anderhalf jaar tijd veel veranderd en lijken de ‘fundamentals’ van bitcoin beter dan ooit.
  • Dat bitcoin (BTC) mainstream aan het worden is, mag geen geheim meer heten. Bij flinke koersstijgingen pakken zelfs mainstream media het onderwerp weer op. Nog meer adoptie-nieuws komt uit een hele andere hoek. Softwarefabrikant Microsoft heeft bitcoin (BTC) namelijk toegevoegd aan haar spreadsheet-programma Excel.
  • Update Coinmarketcap.com

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!