Ripple (XRP) 26% OMHOOG! | BTC daalt richting $7.700 & Wie is Satoshi?
Ripple (XRP) 26% OMHOOG! | BTC daalt richting $7.700 & Wie is Satoshi?
Nieuws » Ripple (XRP) 26% OMHOOG! | BTC daalt richting $7.700 & Wie is Satoshi?

Ripple (XRP) 26% OMHOOG! | BTC daalt richting $7.700 & Wie is Satoshi?

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Ripple (XRP) 26% OMHOOG! | BTC daalt richting $7.700 & Wie is Satoshi?

Welkom bij een nieuwe video van FomoFlash met vandaag:

  • De XRP munt van blockchainbedrijf Ripple is met 26% gestegen de afgelopen 24 uur. De stijging heeft te maken met twee nieuwtjes: XRP wordt genoteerd aan de Börse Stuttgart (SWB), de tweede grootste beurs van Duitsland. Coinbase, de grootste cryptobeurs ter wereld, stelt de handel in XRP open voor bewoners in de staat New York, een aparte jurisdictie. XRP is sinds februari dit jaar genoteerd aan Coinbase, maar maar New York en het Verenigd Koninkrijk nog niet.
  • Vorige week begon een timer af te tellen op gotsatoshi.com. De website belooft antwoord te geven op de vraag: Where in the world is Satoshi? De timer loopt vanmiddag om 17:50 af. Krijgen we echt nieuws? Of is het een marketingstunt?
  • De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft het besluit over de bitcoin exchange traded fund (ETF) uitgesteld. Het betreft de aanvraag van assetmanager Bitwise die een ETF wil noteren aan de New York Stock Exchange. De koers van bitcoin (BTC) daalt op deze dinsdagavond richting de $7.700. De prijs op moment van schrijven is $7.718.
  • Na de hack op cryptocurrency-exchange Binance, is de exchange nu van plan om op 15 mei volledig de deuren te sluiten om een upgrade uit te kunnen voeren. Tijdens het onderhoud, dat 6 tot 8 uur zal duren, zal traden op Binance niet mogelijk zijn.
  bitcoin meester  

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) rond $7.900: Wat gaat de koers doen?

Redactie

Bitcoin en Microsoft is een gouden combinatie, aldus columnist Raoul Esseboom

Wessel Simons

Tether kocht kleine hoeveelheid bitcoin (BTC) om transactiekosten te betalen

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.