bitcoin atm
Nieuws » Opmerkelijk! Bitcoin (BTC) pinautomaat spuugt geld uit in Londen

Opmerkelijk! Bitcoin (BTC) pinautomaat spuugt geld uit in Londen

Opmerkelijk! In Londen is een bitcoin (BTC) pinautomaat gezien die continu biljetten uitspuugt. Het voorval deed zich voor bij metrostation Bond Street in Londen, vlakbij het centrum. In een 20 seconden durende video, gedeeld door Redditor skypirateX, zien we een vermoedelijke bitcoin belegger die de biljetten met een tas opvangt. Een veiligheidsbeambte houdt de toeschouwers op een afstand, terwijl ze toekijken hoe het geld eruit gespuugd wordt.

Bitcoin (BTC) pinautomaat in London

Een van de theorieën is dat de geldautomaat is blootgesteld aan “jackpotting”. Dat staat bekend als malware voor pinautomaten die individuele machines manipuleert om geld uit te spugen. De Bitcoin ATM-eigenaar ontkent deze lezing.

Dan moet het wel een eigenaar zijn die zijn bitcoin in het openbaar kwam incasseren? Volgens Bitcoin ATM, met 60 geldautomaten in heel Europa, is dit geval alleen in Londen voorgekomen.

Zoals je kunt zien, is er een zak aan de voorkant van ATM. Onze pinautomaten ondersteunen echter grote transacties. Een groter automaat is een betere oplossing. Onze klant claimde zijn bitcoin nu wel heel erg opzichtig.

CEO Bitcoin ATM company

De video gaat redelijk ‘viraal’, zoals op Linkedin en Reddit.

bitcoin atm
Blockchain Headhunter on LinkedIn
  bitcoin meester  

Niet de eerste keer

Deze specifieke ATM op Bond Street is al eerder op Reddit verschenen. Ongeveer een maand geleden reageerde de ATM-maker op een andere thread die een foto van een privé-sleutel van DASH cryptocurrency op het scherm van de machine vastlegde.

De eigenaar wist dit ook te pareren: iemand had een munt in de sleuf voor bankbiljetten gestopt. Hierdoor kwam de geldautomaat vast te zitten en kon het bedrijf in het weekend geen onderhoud of reparaties uitvoeren.

atm

Bron: CCN

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Noord-Korea ontwikkelt haar eigen variant van ‘bitcoin’

Wessel Simons

Bitcoin stagneert rond $10.225, Stellar (XLM), Ripple (XRP), IOTA stijgen

Robin Heester

Craig Wright vraagt opnieuw uitstel voor zaak over 500.000 Bitcoin (BTC)

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder