Opmerkelijk! Bitcoin (BTC) pinautomaat spuugt geld uit in Londen

Opmerkelijk! In Londen is een bitcoin (BTC) pinautomaat gezien die continu biljetten uitspuugt. Het voorval deed zich voor bij metrostation Bond Street in Londen, vlakbij het centrum. In een 20 seconden durende video, gedeeld door Redditor skypirateX, zien we een vermoedelijke bitcoin belegger die de biljetten met een tas opvangt. Een veiligheidsbeambte houdt de toeschouwers op een afstand, terwijl ze toekijken hoe het geld eruit gespuugd wordt.

Bitcoin (BTC) pinautomaat in London

Een van de theorieën is dat de geldautomaat is blootgesteld aan “jackpotting”. Dat staat bekend als malware voor pinautomaten die individuele machines manipuleert om geld uit te spugen. De Bitcoin ATM-eigenaar ontkent deze lezing.

Dan moet het wel een eigenaar zijn die zijn bitcoin in het openbaar kwam incasseren? Volgens Bitcoin ATM, met 60 geldautomaten in heel Europa, is dit geval alleen in Londen voorgekomen.

Zoals je kunt zien, is er een zak aan de voorkant van ATM. Onze pinautomaten ondersteunen echter grote transacties. Een groter automaat is een betere oplossing. Onze klant claimde zijn bitcoin nu wel heel erg opzichtig.

CEO Bitcoin ATM company

De video gaat redelijk ‘viraal’, zoals op Linkedin en Reddit.

bitcoin atm
Blockchain Headhunter on LinkedIn

Niet de eerste keer

Deze specifieke ATM op Bond Street is al eerder op Reddit verschenen. Ongeveer een maand geleden reageerde de ATM-maker op een andere thread die een foto van een privé-sleutel van DASH cryptocurrency op het scherm van de machine vastlegde.

De eigenaar wist dit ook te pareren: iemand had een munt in de sleuf voor bankbiljetten gestopt. Hierdoor kwam de geldautomaat vast te zitten en kon het bedrijf in het weekend geen onderhoud of reparaties uitvoeren.

atm

Bron: CCN

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!