Nieuws » BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Absolute uitschieter onder de altcoins is #VeChain (VET). Door middel van de blockchaintechnologie van VeChain controleert supermarktketen #Walmart haar voedselkwaliteit in China. Adviseur PriceWaterhouseCoopers maakt het nieuws bekend.
  • Ruud Feltkamp van Cryptohopper: ‘We hebben 130.000 geregistreerde accounts’
  • Claim hier snel je gratis ETHplode t.w.v. 40 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Bitcoin ATMs aka pinautomaten voor bitcoin groeien gestaag in aantal. CoinATMRadar houdt de data omtrent deze ATMs bij en bevestigt dat er nu wereldwijd meer dan 5.000 van deze apparaten zijn.
  • Je vliegticket of hotel afrekenen met Litecoin (LTC)? Dat kan vanaf nu via de online boekingssite TravelbyBit. Cryptomunt LTC wordt geaccepteerd door meer dan één miljoen hotels en luchtvaartmaatschappijen als betaalmiddel.
  • Meer info op www.fomo-flash.nl

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Deze 5 grafieken maken duidelijk dat bitcoin meer is dan de Tulpenmanie

Wessel Simons

‘Bitcoin beter reguleren voordat er een ETF komt’, aldus SEC-voorzitter

Arnold Hubach

CEO Overstock.com dumpt aandelen en koopt bitcoin, goud en zilver

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder