Gaat Justin Sun de crypto- en blockchainindustrie verkopen aan Warren Buffet?

Sun staat er om bekend om zaken flink op te hypen. Sommige zien het als een mooie kans om Buffet te overtuigen, een hoop anderen hadden het liever anders gezien.
De man achter Tron is niet bepaald de meest betrouwbare persoon in de cryptospace. WhalePanda legt in een twitter tirade nog eventjes uit hoe hij erover denkt.

A titan of investment

Sun kan maximaal zeven mensen uitnodigen om te dineren met Buffett in het Smith & Wollensky steakhouse in Manhattan. Wie Sun mee gaat nemen is nog niet bekend, wel heeft hij laten weten dat ze werkzaam zijn in dezelfde crypto industrie. In een Twitter berichten zei Sun dat hij van plan is om marktleiders uit de blockchain-gemeenschap uit te nodigen om te dineren met Buffett, die hij ‘a titan of investment’ noemt.

“Ik ben erg blij met het feit dat Justin de lunch heeft gewonnen en kijk er naar uit om hem en zijn vrienden te ontmoeten,” zei Buffett in een verklaring.

Justin Sun maakte een publicatie op Medium waarin aangeeft dat de crypto-gemeenschap de rol heeft om de mainstream de “waarde en correct gebruik van blockchain” uit te leggen. Dit is precies wat Justin van plan is te doen tijdens de lunch.

Verder wees Justin Sun er op dat Buffett in het verleden ongelijk had over het potentieel van bedrijven als Amazon.com Inc., Alphabet, de moeder van Google en zelfs Apple. Hij insinueerde daarom dat er een kans bestaat dat de miljardair ook ongelijk kan hebben over cryptomunten. In de eigen woorden van de Tron ceo: “Zelfs een van de meest succesvolle investeerders aller tijden kan soms een komende golf missen.”

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!