Matic E3

Altcoin project Matic Network (MATIC) eerste blockchain sponsor op E3

Altcoin project Matic Network (MATIC) is de allereerste Blockchain-sponsor op het E3-game evenement. Dit jaar is de eerste keer dat er een podium wordt ingericht voor sprekers uit de wereld van bitcoin en blockchains.

Matic Network is recentelijk bekend geworden na de Initial Exchange Offering (IEO) op Binance Launchpad. Het project kreeg tijdens de lancering veel media-aandacht en is nog steeds een van de meest verhandelde cryptovmunten op Binance met een volume van tientallen miljoenen.


Het evenement begint om 17.00 uur op 10 juni. De volgende sprekers zullen aanwezig zijn:

  • Randy Saaf, MLB Champions
  • James Ferguson, Gods Unchained
  • Caterina Zhang, Cocos-BCX
  • Ivan Soto, Moonpay
  • Justin Wu, Coinstate
  • “Micky”, Dapper Labs / Crypto Kitties
  • Greg Zinone, Klout Blockchain
  • Johnson Jeng, Annu Audio
  • Fred Krueger, EOS Lynx

Matic

De stap om op te treden als sponsor van het E3 evenement komt niet als een grote verrassing.  Gaming wordt genoemd als een van de kern focus voor het project.

Matic kan de efficiëntie van het uitvoeren van transacties van game netwerken via blockchain helpen verhogen

Matic Website

Het project beschrijft zichzelf als een Layer 2-schaaloplossing die sidechains gebruikt voor off-chain-berekening. De veiligheid wordt gegarandeerd met behulp van het Plasma-framework en een gedecentraliseerd netwerk van Proof-of-Stake (PoS) -validators.

Matic wil het de-facto platform zijn waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties op een veilige en gedecentraliseerde manier zullen inzetten en uitvoeren.

E3 Game evenement

De Electronic Entertainment Expo, beter bekend als de E3, is een jaarlijkse beurs voor de game industrie om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de industrie, journalisten, en speciaal uitgenodigde gasten.

Op de E3 komen verschillende uitgevers bijeen om hun nieuwe games te tonen. Nieuwe consoles worden er vaak voor het eerst getoond aan het publiek. Voorbeelden daarvan zijn de PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Wii, Wii U en de Xbox One.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!