Opera cryptowallet iOS android
Nieuws » iPhone bezitters krijgen nu ook cryptowallet via Opera browser

iPhone bezitters krijgen nu ook cryptowallet via Opera browser

Opera lanceert haar Opera Touch browser voor iOS, het mobiele besturingssysteem van Apple. Op deze manier krijgen bezitter van een iPhone en iPad een geïntegreerde cryptowallet tot hun beschikking. Met de wallet zijn ERC20 tokens, stablecoins en non-fungible tokens (NFT) op te slaan.

Ethereum en Web 3

Web 3 is een overkoepelende term voor een reeks van cryptomunten, blockchains en decentrale applicaties (dApps). Je kunt het zien als een nieuw Decentraal Internet.

Een van de huidige pijlers van Web 3 is het open protocol ethereum (ETH). Met dit platform zijn peer-to-peer transacties (in ether) en kunnen decentrale applicaties (dApps) ontwikkeld worden.

Met de wallet kun je ERC20 tokens, stablecoins en non-fungible tokens (NFT) opslaan. Ook kun je bijvoorbeeld vanuit de browser betalen voor een game dApp bijvoorbeeld.

Opera wil graag dé interface worden van Web 3.

“Opera is nu ruim één jaar actief in de crypto industrie. Met onze browser willen we het laagdrempeliger maken om decentrale apps te gebruiken. De drempel is nu te hoog.

Charles Hamel van Opera
  bitcoin meester  

Over Opera

Opera is in 1995 opgericht in Noorwegen en telt circa 350 miljoen gebruikers wereldwijd. Een van de speerpunten is dienstverlening voor de crypto industrie. Zo biedt het bedrijf de cryptowallet al aan voor Android, Windows, Mac en Linux. Opera is genoteerd op de Amerikaanse techbeurs NASDAQ onder de ticker OPRA.

crypto kopen 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Tether (USDT) steeds populairder in ecosysteem Ethereum (ETH)

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) strandt bij $10.400, BitPay start met betalingen in ether (ETH)

Wessel Simons

Dit is hoe Vitalik Buterin van Ethereum ICO scams tegen wil gaan

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder