gram telegram crypto bitcoin
Nieuws » Is de cryptomunt van Telegram (GRAM) te koop bij cryptobeurs Liquid?

Is de cryptomunt van Telegram (GRAM) te koop bij cryptobeurs Liquid?

De verkoop van cryptomunt GRAM op cryptobeurs Liquid is niet verbonden met Telegram. Telegram staat bekend om haar versleutelde berichtenplatform en is erg populair in de wereld van bitcoin en andere cryptomunten.

Eerder vandaag kwam het berichten naar buiten dat normale stervelingen via cryptobeurs Liquid aan de cryptomunt van Telegram konden komen. Dit blijkt toch iets ingewikkelder te zijn dan de beurs deed voorkomen.

GRAM en Liquid

Een anonieme bron vertelt aan Cointelegraph dat Telegram geen officiële toestemming heeft gegeven voor de verkoop van GRAM. Er zou geen contact zijn geweest tussen Telegram en Liquid.

Een deelnemer in de investeringsronde van GRAM laat weten dat elke investeerder een contract heeft moeten tekenen. In dat contract staat duidelijk dat alle investeerders de cryptomunten níet mogen verkopen voor de officiële lancering.

Cointelelgraph heeft dat contract ingezien en volgens het medium mogen sommige investeerders soms pas 18 maanden na de lancering van de blockchain. Het testnet van Telegram Open Network (TON) is overigens al beschikbaar. Het is ook niet toegestaan om je GRAM vooraf te ruilen of op een andere manier van eigenaar te laten wisselen.

En nu?

Voorlopig is er vanuit Liquid nog niet gereageerd op deze berichtgeving. Na de mail van de cryptobeurs over de beschikbaarheid van de cryptomunt van Telegram op hun platform hebben we nog niks gehoord.

De grootste investeerder tijdens de ICO (die $1.7 miljard (!) ophaalde) lijkt Liquid te voorzien van de GRAM-tokens. Gram Asia gaat een onbekende hoeveelheid aan cryptomunten beschikbaar stellen aan Liquid.

Mocht de verkoop toch doorgaan, dan kun je met dollar (USD) en USDC (de stablecoin van Coinbase) je aankopen doen. Wanneer je straks overgaat op een aankoop moet je wel nog even wachten, GRAM wordt waarschijnlijk in oktober pas vrijgegeven.

Het is nog maar de vraag of de snode plannetjes van Gram Asia en Liquid doorgang zullen vinden. Het wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Telegram stelt code TON blockchain van $1.7 miljard beschikbaar

Robin Heester

‘Telegram start dit weekend met testen blockchain’

Wessel Simons

Tether (USDT) nu ook beschikbaar op Bitcoin sidechain Liquid

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder