Aircoins app: de Pokémon GO voor het zoeken van cryptomunten

Sponsored post – Cryptomunten zoeken in de échte wereld. Met mobiele app Aircoins kun je a la Pokémon GO jagen op verschillende cryptomunten tijdens je route naar het werk of de voetbalclub.

Wat is de Aircoins app?

Aircoins is te omschrijven als een augmented reality (AR) spel. Bij elke download van de app, wordt een selectie van cryptovaluta verspreid. Downloaden van de app gaat gemakkelijk via Google Playstore of de Apple Appstore. Maak een account aan met gebruikersnaam, wachtwoord en je e-mailadres.

Het spel zelf

Als je de app opent, dan kom je op een kaart met cryptomunten. Er zijn miljoenen coins beschikbaar die op basis van geolocatie te vinden zijn. De coins liggen op een afstand van 80 meter of minder.

In de app zijn er tientallen diverse coins beschikbaar. Bitcoin is overigens niet te vinden.

Dash verzamelen en spenderen

Dash maakte deze maand bekend dat haar cryptomunt ook in de app zit. Ook de DASH munt is verspreid via de app en is te vinden in onder meer Amsterdam, New York, Bangkok en Medellin.

Via de InstantSend functionaliteit van de Dash wallet kan de gevonden DASH gelijk gespendeerd worden. Dash heeft een samenwerking met meer dan 4.800+ retailers wereldwijd en bij 700 pinautomaten kan er DASH geïncasseerd worden.

Opslaan van de coins

Het opslaan van de cryptovaluta gaat via een ingebouwde Aircoins wallet. Daar is te zien welke coins zijn verzameld en hoeveel cryptomunten je dagelijkse ‘gevangen’ hebt. Er is ook een top 25 lijst van “coinjagers”.

Wat te doen met de verzamelde munten? Uiteindelijk is het de bedoeling dat je je verzamelde coins ook kan opslaan buiten het spel.

Voordelen van de Aircoins app

Wat zijn de voordelen van de Aircoins app?

  • Het kost héél weinig moeite om de coins te verzamelen
  • Er zijn veel cryptomunten beschikbaar, waaronder de ‘major’ DASH
  • Aircoins is uitgegroeid tot een marketing tool en AR is een groeiende markt (zie onderstaande afbeeldingen)

Over Bitcoin Meester 

Bitcoin Meester uit Aalsmeer is een Nederlandse cryptobroker en biedt meer dan 100 verschillende cryptovaluta aan.

Ze bieden een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk handelsplatform aan. De broker biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoin Meester.

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!