All Time Lows door Lil Bubble gaat ‘viral’: FOMO buy the pump, Panic sell the dump

Lil Bubble’s All-Time Lows is een parodie op Lil Nas X’s Old Town Road en gaat in de cryptocommunity en daarbuiten ‘viral’. De videoclip toont op humoristische wijze de mindset en strategie van altcoin ‘hodlers’ die wachten op een volgende altseason. Dezelfde cryptofan / muzikant heeft eerder Moon uitgebracht.

Zoals die titel doet vermoeden, gaat het over cryptomunten en een snelle reis ‘to the moon’.

Hoewel Bitcoin (BTC) de laatste paar maanden tot indrukwekkende hoogten is gestegen, zijn andere cryptomunten weinig ‘gepumpt’. Hoewel velen voorspellen dat een nieuw altseason te gebeuren staat, is het wachten frustrerend voor beleggers met ‘bags’ vol altcoins.

Buying all these sh*tcoins You can keep your bitcoin I am broke as hell But I will never sell!

In de videoclip speelt een ruimtevaarder met een “ledger om zijn nek” op een akoestische gitaar en vertelt over de intentie om altcoins te kopen totdat hij dit niet meer kan doen.

Hij redeneert dat de alts ‘oversold’ zijn, en daarom ondergewaardeerd. Maar op een dag, zo hoopt hij, gaan alle altcoins naar de maan. Vandaar het ruimtepak.

De astronaut slentert door de woestijn, terwijl de zon ondergaat. Hij zeult vuilniszakken met zich mee, die symbool staan voor zijn bags gevuld met Litecoin, Bytecoin, Zilliqa, Icon, Vechain en Verge.

Op een gegeven moment reflecteert de ruimtevaarder. Waarom is hij op zo’n verlaten plek terechtgekomen?  “FOMO buy the pump, Panic sell the dump”, is zijn conclusie. De valkuil om een sterk stijgende ‘candle’ te kopen en deze – in paniek door een sterk dalende koers – weer te verkopen.

Lil Bubble

De eerste single van Lil Bubble viel samen met de grootste neergang in de recente geschiedenis van de cryptomarkt. ‘Hodlers’ over de hele wereld twijfelen over hun ‘langetermijnportfolio’s’.

Op zijn parodie-cover van Drake’s ‘I’m Upset’ bespreekt Lil Bubble zijn verpletterende schulden en de zware “bags” waar hij mee zit na al het geshill waar hij naar luisterde.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!