Nieuws » Geld verdienen met blockchainbrowser, BAT tokens binnenkort van Brave af te halen

Geld verdienen met blockchainbrowser, BAT tokens binnenkort van Brave af te halen

De Brave Browser introduceert een nieuwe feature. Gebruikers kunnen BAT tokens van hun account halen die ze met het bekijken van advertenties hebben verdiend. Op dit moment is deze optie alleen nog maar beschikbaar op de ontwikkelaarsversie van de browser. Voor de community is dit nieuws weer een stap vooruit wat betreft de adoptie van de BAT-token.

Blockchain browser Brave

BAT staat voor Basic Attention Token. Dit is een token op de Ethereum blockchain die in een eigen browser is geïntegreerd. Deze browser heeft een aantal interessante speerpunten: privacy, minder en betere advertenties en een transparantere verdeling van de advertentie-inkomsten.

Het is zelfs zo dat de gebruiker, die de advertenties bekijkt, hier óók een vergoeding voor krijgt. Sterker nog: het merendeel (70%) van de BAT die een adverteerder betaalt gaat naar de gebruiker. Zo verdien je dus geld door op het internet rond te surfen.

In de andere browsers gaat er helemaal niets naar degene die de advertenties ziet.

Wist je dat je sinds kort ook cryptomunten kunt verdienen door te gamen? PUBG heeft de RFR token geïntegreerd in haar spel.

Beetje bij beetje wordt de Brave Browser een mainstream product. Het is een poosje trending geweest in de App- en Playstore. Sinds enkele maanden staan de vergoedingen open (voor een beperkt aantal landern) en nu is daar dus de volgende stap: het uitbetalen van deze BAT tokens.

Om deze feature uit te proberen moet je wel de Brave Nightly gebruiken. Dit is de testbrowser van Brave waarin ontwikkelingen aan het publiek worden getoond. Het is niet bekend hoe lang het gaat duren voordat deze nieuwe feature ook in de reguliere Brave Browser is doorgevoerd.

  bitcoin meester  

Geld verdienen met internetten

Tot voor kort werden de tokens die je verdiende enkel opgeslagen (locked-up) op de wallet in de browser. Je kon ze versturen naar (of doneren aan) content creators of websites, maar niet zelf van je account af halen. Dat gaat nu dus veranderen.

Om dit te doen moet je wel een account en een wallet aanmaken op Uphold. Verder is het ook mogelijk om via deze site extra BAT’s te kopen voor op je account.

Deze FIAT on-ramp mogelijkheid wordt door de community met gejuich ontvangen. Je kunt nu dus BAT tokens met je creditcard of bankaccount kopen.

Naast bovengenoemde ontwikkeling gebeuren er nog meer dingen achter de schermen. Eerder dit jaar werd al via de Github duidelijk dat er gewerkt wordt aan een integratie van de Ethereum, Ledger en Trezor wallets. Daarmee zou je dus je BAT tokens direct op je aparte portemonneetjes kunnen stallen.

Bron: Cryptoslate

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

IBM vraagt patent aan voor ‘blockchain browser’

Robin Heester

Brave voegt 7 cryptomunten toe en je kunt BAT verdienen via Reddit en Vimeo

Marvin Kroon

Brave browser werkt aan integratie met Ethereum, Ledger en Trezor wallets

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder