justin sun
Nieuws » Circle CEO accepteert uitnodiging Sun voor diner met Waren Buffet

Circle CEO accepteert uitnodiging Sun voor diner met Waren Buffet

De ceo van Circle, Jeremy Allaire, heeft de uitnodiging om te eten met Warren Buffet geaccepteerd. Justin Sun heeft eerder dit jaar een lunch gekocht met de Amerikaanse miljardair Buffet. De ondernemer houdt elk jaar een lunch voor het goede doel.

Sun doneerde ruim $4.5 miljoen te doneren om het plekje aan de tafel te verkrijgen.

Allaire

Allaire is de ceo en mede-oprichter van Circle. Het bedrijf is in 2013 begonnen met het ophalen van geld. Een van de grote investeerders was de bank Goldman Sachs met $50 miljoen. De Circle app deed ooit ook mee aan de bitcoin handel, maar in december 2016.

Wat dat betreft is de uitnodiging van Allaire een opmerkelijke. Hij werkt bij een bedrijf waar Goldman Sachs een flinke vinger in de pap heeft. Tegelijkertijd verkoopt het bedrijf niet actief bitcoin of andere cryptomunten.

Warren Buffet

Het diner met Buffet is een veel besproken onderwerp. Sun mag een aantal mensen meenemen en die nodigt hij één voor één uit. De man achter blockchain TRON wil met een groep van mensen uit de cryptospace de industrie uitleggen aan Buffet.

Warren Buffet is erg sceptisch over bitcoin. Hij vindt de cryptomunt maar niets, maar ziet wel wat in blockchains.

Het is aan Sun en consorten om hem tijdens de lunch op een andere gedachte te brengen. De vraag is: kan dat überhaupt? En als het kan, is Sun dan de juiste persoon?

Juiste persoon

Over dat laatste zijn de meningen verdeeld. Sun staat bekend om het oppompen en hypen van zijn projecten. Uit de hoek van ‘zijn’ TRON zul je vooral positieve geluiden horen. Maar in veel delen van de crypto community ziet men hem toch vooral als iemand die goed kan verkopen, maar niks revolutionairs doet.

De uitkomst van de lunch moeten we afwachten. Maar de kans is niet groot dat een team van crypto afgevaardigden, gekozen door Sun, de gedachtes van Buffet kunnen veranderen.

En als dat wel gebeurt: dan hebben de aanwezige mensen waarschijnlijk hun eigen project gepromoot. En niet per se bitcoin of andere open blockchains.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

TRON presenteert eerste versie van Sun Network, sidechain als oplossing voor schaalbaarheid

Arnold Hubach

‘TRON (TRX) is pseudo-centraal, dPoS algoritme is een kritiek probleem’

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) daalt door naar $9.660, Sun ontkent alle beschuldigingen

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder