Coinbase Bundle, mandje met cryptovaluta, is niet meer

Coinbase heeft haar Bundle product, een mandje met cryptomunten, stilletjes de nek omgedraaid. Dat meldt The Block Crypto die de ‘veel gestelde vragen’-pagina onder de loep nam. De ‘restjes’ crypto die klanten nog in hun Bundle wallet hebben staan, zijn verdeeld over de desbetreffende cryptovaluta in de ‘hoofd’-wallet.

Coinbase Bundle

Coinbase Bundle is in september 2018 gelanceerd. Het idee was aanlokkelijk: een mandje van de vijf grote cryptomunten kopen vanaf $25.

Bij de lancering zaten de volgende cryptovaluta in de mix: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum classic (ETC) & Litecoin (LTC).

Het mandje was bedoeld om de drempel voor nieuwkomers te verlagen. Ook Circle, waar Goldman Sachs een minderheidsaandeel in heeft verworven, biedt ook met Circle Invest een cryptomandje aan.

Het is onbekend waarom Coinbase het product niet meer aanbiedt: was er te weinig vraag naar?

Geen indexfonds

Coinbase kreeg echter twee weken na de lancering van Bundle te maken met tegenslag. Zo moest de cryptobeurs uit San Francisco een indexfonds gericht op institutioneel geld sluiten.

Op moment van schrijven noteert Bitcoin (BTC) een koers van $10.673.

Bron: The Block Crypto

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!