Deze week “vuurwerk” voor bitcoin (BTC)? & ‘Altcoins zijn klaar’

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Deze week “vuurwerk” voor bitcoin (BTC)? & ‘Altcoins zijn klaar’

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Lil Bubble’s All-Time Lows is een parodie op Lil Nas X’s Old Town Road en gaat in de cryptocommunity en daarbuiten ‘viral’. De videoclip toont op humoristische wijze de mindset en strategie van altcoin ‘hodlers’ die wachten op een volgende altseason. Dezelfde cryptofan / muzikant heeft eerder Moon uitgebracht.
  • Thomas Lee, CEO van Fundstrat Global en een bekend bitcoin (BTC) bull, schrijft op Twitter dat het sentiment rondom bitcoin momenteel het hoogste level van Fear of Missing Out (#FOMO) heeft bereikt en we deze week eventueel “vuurwerk” zullen zien in de prijs van bitcoin.
  • Dit zijn de 5 grootste verliezers van de afgelopen maand – De bitcoin (BTC) koers staat op dit moment rond $11.850, we zitten al een geruime tijd boven de grens van $10.000. Maar blijft dat zo?
  • De Amerikaanse #bitcoin bull Max Keiser ziet bij een volgende grote run omhoog geen ruimte voor altcoins. De presentator en filmmaker is al jaren lang enorm enthousiast over bitcoin en steekt dat dan ook niet onder stoelen of banken.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!