Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Hoppa, Bitcoin terug naar de $10.000!

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

    • Bitcoin (BTC) weer boven $10.000. Altcoins kleuren ook groen
    • Op 22 juli opent Bakkt de deuren om het handelen in Bitcoin futures te testen
    • Samenvatting: Facebooks hoorzitting met het Amerikaanse Congres omtrent cryptocurrency Libra
    • Cryptocurrency exchange Coinbase heeft nieuwe tools toegevoegd op haar handelsplatform die beginnende cryptocurrency-handelaren moeten helpen betere keuzes te maken. Dat meldt de exchange in een blogpost gepubliceerd op 18 juli.
    • Marktupdate coinmarketcap.com top 100

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Mis niks meer!

Invalid email address