iota miota trinity wallet cryptomunten

IOTA (MIOTA) mikt met nieuwe cryptowallet Trinity op adoptie

IOTA heeft de Trinity software wallet gelanceerd. Dat maakt het blockchainbedrijf uit Berlijn in een persbericht bekend. Het moet bezitters en gebruikers van de MIOTA cryptomunt meer gemak gaan bieden.

IOTA (MIOTA) en wallet Trinity

De bètaversie heeft nu 160.000 downloads en $1,8 miljard aan transacties. De software is door enkele cybersecurity firma’s goed bevonden. In het onderstaande filmpje kondigt het project de wallet aan.

IOTA

IOTA komt regelmatig in het nieuws met nieuwe partnerships. Zo gaat men samenwerken met Primority, een specialist in voedselkwaliteit.

Beide partijen beogen om meer transparantie te brengen in de voedselketen. Zo weten we niet altijd wat we precies eten en welke allergenen er in het voedsel kunnen zitten.

Ook manifesteert IOTA zich in de kledingsector door een samenwerking met ALYX, EVRYTHNG en Avery Dennison. Dat project beoogt meer transparantie in de toeleveringsketen binnen de kleding industrie.

MIOTA koers

MIOTA heeft 19 december 2017 ooit op een koers van $5,69 gestaan, de all-time high. Op moment van schrijven staat de koers op $0,38.

2019 begon met een koers van $0,348 en is relatief minder gestegen dan bitcoin (BTC) en andere ‘major’ altcoins.

Bron: IOTA

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!