Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos alias Misss Bitcoin bespreekt het nieuws van vorige week en behandelt de bitcoin (BTC) koers. Vlak na het online zetten van mijn video, kwam Deutsche Bank met nieuws, wat behoorlijk wat met de aandelenkoers van de bank deed.

Misss Bitcoin

Niet alleen de Deutsche Bank maakt rare sprongen, zo ook ING. ING biedt namelijk een nieuwe betaalrekening aan en hier is iets heel bijzonders aan.

Ook gaat ‘Maddie’ weer in op de Negatieve Rente, want deze komt mogelijk sneller dan verwacht. Daarnaast komen in deze video ook de over de rente op staatsobligaties en de zogenoemde ‘junk bonds’ aan bod.

Dit toont namelijk aan dat er iets goed mis is met de huidige beleidsvoering betreffende ons monetair systeem. Er wordt afgesloten met een foutje aan de kant van Tether (USDT) en natuurlijk de Technische Analyse, want de toch wel forse koersdaling mag niet onbesproken blijven.

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

  • Negatieve rente op staatsobligaties en junkbonds;
  • De Deutsche Bank;
  • Nieuw soort rekening ING
  • Foutje bij Tether USDT
  • De prijs van bitcoin (BTC)

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!