#4 Madelon Praat

Misss Bitcoin over naderende crisis en kansen voor crypto in #4 van Madelon Praat

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de videoserie Madelon Praat, praat Madelon je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. En deze week beginnen we met ontzettend veel marco-economisch nieuws.

We starten met de BIS, de bank der centrale banken. Ze draaide binnen twee maanden haar mening over cryptocurrencies, uitgegeven door centrale banken. Ze zijn namelijk ineens voorstander van een zogenoemde Central Bank Digital Currency. Ik geef hier mijn mening over.

Ook bespreken we de voordacht van Lagarde als hoofd van de ECB, want is dit wel zo’n goed plan? Daarnaast komt de Deutsche Bank en negatieve Rente weer aan bod.

Negatieve rente zou wel eens eerder kunnen komen, dan men denkt en hier heeft het uit de roulatie halen van het briefje van 500, mijn inziens wat mee te maken.

Niet alleen banken moeten innoveren, maar Beurzen ook en dit lijkt nu eindelijk te gebeuren. We sluiten af met een nieuwtje over de Hashrate van bitcoin en als laatste bespreken we de Technische Analyse en Google Trends.

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!