#4 Madelon Praat
bitcoin » Misss Bitcoin over naderende crisis en kansen voor crypto in #4 van Madelon Praat

Misss Bitcoin over naderende crisis en kansen voor crypto in #4 van Madelon Praat

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de videoserie Madelon Praat, praat Madelon je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. En deze week beginnen we met ontzettend veel marco-economisch nieuws.

We starten met de BIS, de bank der centrale banken. Ze draaide binnen twee maanden haar mening over cryptocurrencies, uitgegeven door centrale banken. Ze zijn namelijk ineens voorstander van een zogenoemde Central Bank Digital Currency. Ik geef hier mijn mening over.

Ook bespreken we de voordacht van Lagarde als hoofd van de ECB, want is dit wel zo’n goed plan? Daarnaast komt de Deutsche Bank en negatieve Rente weer aan bod.

Negatieve rente zou wel eens eerder kunnen komen, dan men denkt en hier heeft het uit de roulatie halen van het briefje van 500, mijn inziens wat mee te maken.

Niet alleen banken moeten innoveren, maar Beurzen ook en dit lijkt nu eindelijk te gebeuren. We sluiten af met een nieuwtje over de Hashrate van bitcoin en als laatste bespreken we de Technische Analyse en Google Trends.

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin aan de vooravond van Bakkt | Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022 | Crypto update

Fomoflash

Bitcoin (BTC) richting $10.200 aan de vooravond van Bakkt of juist een dip?

Redactie

Arthur Hayes (BitMEX) speculeert: ‘Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder