Misss Bitcoin over de reden van de koersstijging van BTC

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. En deze week blikken we terug op mijn uitspraken van 3 maanden geleden over de paper van het IMF en bekijken hun nieuwe paper, die deze week gepubliceerd werd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wie de lijntjes aan elkaar knoopt, ziet namelijk precies waar dit heen gaat. In de eerste paper deed het IMF onderzoek naar de mogelijkheid om negatieve rente toe te passen, zonder dat men geld van de bank af hoeft te halen. Het nieuwe onderzoek sluit hier naadloos op aan. Aan centrale banken werd namelijk gevraagd of zij kijken naar CBDC, dit zijn zogenaamde Central Bank Digital Currencies.

Daarnaast spreken we over de redenen waarom bitcoin afgelopen periode steeg, de stijging is namelijk prima te verklaren. O.a. de staat van de economie, de halving, Tether en Google trends komen aan bod. We sluiten de video zoals iedere week af met de Technische Analyse.