1xBit cryptomunt blockchain gokken gokindustrie
Nieuws » Hoe wedden met cryptomunten steeds meer aan populariteit wint

Hoe wedden met cryptomunten steeds meer aan populariteit wint

Sponsored post – Het wedden met bitcoin (BTC) en cryptomunten wordt steeds populairder. Dat komt deels ook omdat blockchaintechnologie bepaalde (transactie) processen in de gokindustrie verbetert. Een van de meest populaire platforms om met cryptomunten te wedden is 1xBit.

Problemen gokindustrie

Binnen de industrie zijn er een aantal problemen zoals het veilig opslaan van klantendata, de traagheid van transacties en de hoge commissies die met gokken gemoeid zijn.

Privacy en veiligheid van klantendata is een kwetsbaar punt bij online activiteiten. Of dat nu een online marktplaats is of een sociaal netwerk als Facebook. Niemand wil haar privégegevens zo in het openbaar delen. Vooral niet als het gaat om geld.

Ten tweede kan het enkele werkdagen duren voordat een betaling of transactie bevestigd en verstuurd is. Gokkers moeten daarom relatief lang wachten op hun winst. Blockchain kan een einde maken aan die bureaucratie.

Ook vragen banken hoge commissies voor de transacties die ze verwerken. Er bestaat ook weinig concurrentie in de bankensector om ze hierop te ‘disrupten’. Automatisering van transacties zou tegen zeer lage of géén kosten mogelijk moeten zijn.

Hoe kan blockchaintechnologie en cryptomunten deze kwesties oplossen?

Blockchain & cryptomunten als oplossing

Privé transacties, het ‘disrupten’ van intermediairs en transparantie in het proces zijn de drie belangrijkste USP’s van blockchaintechnologie. Deze aspecten zijn prima toepasbaar op de online gokindustrie.

Bij 1xBit zien we dat de winkansen met gokken met cryptomunten hoger liggen dan bij ‘traditioneel gokken’.

Voor het versturen en ontvangen van cryptomunten is slechts een serie van public en private keys nodig. Gebruikers zijn niet verplicht om persoonlijke informatie te delen. Bij een platform zoals 1xBit is het nalaten van een emailadres niet nodig.

Transacties gaan op de blockchain een stuk sneller: afhankelijk van de belasting van het (bitcoin) netwerk kost dit minuten tot maximaal één uur. Een stuk sneller dan traditionele banken of betaalproviders.

De technologie maakt het mogelijk om heel laagdrempelig een gokspelletje op een platform als EOS en TRON te ontwikkelen. Een aantal traditionele ontwikkelaars van kansspelsoftware breiden hun diensten dan ook uit met blockchaintechnologie.

1xBit

Het platform 1xBit is één van de eerste online bookmakers en casino’s waar wedden met cryptomunten mogelijk is. Op dit moment accepteert het platform minstens 24 cryptovaluta.

Hiermee kan gewed worden op diverse sportwedstrijden en meegespeeld worden met aantrekkelijke games. De uitkering van je winst is ook in cryptovaluta. De welkomstbonus kan oplopen tot zelfs 7 bitcoin (BTC)!

Registreer je nu bij 1xBit

Disclaimer: dit is een gesponsorde post

 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin aan de vooravond van Bakkt | Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022 | Crypto update

Fomoflash

Bitcoin (BTC) richting $10.200 aan de vooravond van Bakkt of juist een dip?

Redactie

Arthur Hayes (BitMEX) speculeert: ‘Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder