Hoe wedden met cryptomunten steeds meer aan populariteit wint

Sponsored post – Het wedden met bitcoin (BTC) en cryptomunten wordt steeds populairder. Dat komt deels ook omdat blockchaintechnologie bepaalde (transactie) processen in de gokindustrie verbetert. Een van de meest populaire platforms om met cryptomunten te wedden is 1xBit.

Problemen gokindustrie

Binnen de industrie zijn er een aantal problemen zoals het veilig opslaan van klantendata, de traagheid van transacties en de hoge commissies die met gokken gemoeid zijn.

Privacy en veiligheid van klantendata is een kwetsbaar punt bij online activiteiten. Of dat nu een online marktplaats is of een sociaal netwerk als Facebook. Niemand wil haar privégegevens zo in het openbaar delen. Vooral niet als het gaat om geld.

Ten tweede kan het enkele werkdagen duren voordat een betaling of transactie bevestigd en verstuurd is. Gokkers moeten daarom relatief lang wachten op hun winst. Blockchain kan een einde maken aan die bureaucratie.

Ook vragen banken hoge commissies voor de transacties die ze verwerken. Er bestaat ook weinig concurrentie in de bankensector om ze hierop te ‘disrupten’. Automatisering van transacties zou tegen zeer lage of géén kosten mogelijk moeten zijn.

Hoe kan blockchaintechnologie en cryptomunten deze kwesties oplossen?

Blockchain & cryptomunten als oplossing

Privé transacties, het ‘disrupten’ van intermediairs en transparantie in het proces zijn de drie belangrijkste USP’s van blockchaintechnologie. Deze aspecten zijn prima toepasbaar op de online gokindustrie.

Bij 1xBit zien we dat de winkansen met gokken met cryptomunten hoger liggen dan bij ‘traditioneel gokken’.

Voor het versturen en ontvangen van cryptomunten is slechts een serie van public en private keys nodig. Gebruikers zijn niet verplicht om persoonlijke informatie te delen. Bij een platform zoals 1xBit is het nalaten van een emailadres niet nodig.

Transacties gaan op de blockchain een stuk sneller: afhankelijk van de belasting van het (bitcoin) netwerk kost dit minuten tot maximaal één uur. Een stuk sneller dan traditionele banken of betaalproviders.

De technologie maakt het mogelijk om heel laagdrempelig een gokspelletje op een platform als EOS en TRON te ontwikkelen. Een aantal traditionele ontwikkelaars van kansspelsoftware breiden hun diensten dan ook uit met blockchaintechnologie.

1xBit

Het platform 1xBit is één van de eerste online bookmakers en casino’s waar wedden met cryptomunten mogelijk is. Op dit moment accepteert het platform minstens 24 cryptovaluta.

Hiermee kan gewed worden op diverse sportwedstrijden en meegespeeld worden met aantrekkelijke games. De uitkering van je winst is ook in cryptovaluta. De welkomstbonus kan oplopen tot zelfs 7 bitcoin (BTC)!

Registreer je nu bij 1xBit

Disclaimer: dit is een gesponsorde post

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!