‘Binance opent in november beurs in VS’, maar New York valt erbuiten

Binance wil vóór november de deuren openen van Binance US, een ruilbeurs alleen voor Amerikaanse beleggers. De ruilbeurs kan beleggers in de staat New York voorlopig niet bedienen, omdat daar een aparte licentie voor nodig is. Dat meldt The Block Crypto op haar website.

Binance US opening

Dat vertelt Changpeng Zhao, ceo van Binance, in een interview met Cheddar dat gisteren (donderdag) is gepubliceerd. Volgens ‘CZ’ is een lancering ‘binnen twee maanden haalbaar’.

De formele exploitant van de ruilbeurs in Amerika wordt BAM Trading Services (BTS), waarmee Binance een samenwerking heeft. Binance zelf is namelijk niet geregistreerd of gereguleerd in de VS. Buiten Binance.com zijn er aparte beurzen voor Singapore, Jersey Oeganda (zogenaamde fiat-to-crypto gateway red.)

BTS heeft nog geen BitLicense, uitgegeven door het New York State Department of Financial Services. Daardoor vallen beleggers vooralsnog buiten het bedieningsgebied.

Catherine Coley, eerder bij Ripple verantwoordelijk om XRP bij instituties aan de man te brengen, gaat de Amerikaanse tak leiden.

Binance.com

Binance.com, het hoofddomein van Binance, is in september niet meer beschikbaar voor beleggers afkomstig uit de VS. Amerikanen kunnen rekenen op een verkleind aanbod. De beurs overweegt om de volgende dertig tokens aan te gaan bieden.

Opvallende afwezigen zijn bijvoorbeeld Tron (TRX) en Tezos (XTZ) in onderstaand overzicht.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!