ceo binance us VS bitcoin crypto
Nieuws » ‘Binance opent in november beurs in VS’, maar New York valt erbuiten

‘Binance opent in november beurs in VS’, maar New York valt erbuiten

Binance wil vóór november de deuren openen van Binance US, een ruilbeurs alleen voor Amerikaanse beleggers. De ruilbeurs kan beleggers in de staat New York voorlopig niet bedienen, omdat daar een aparte licentie voor nodig is. Dat meldt The Block Crypto op haar website.

Binance US opening

Dat vertelt Changpeng Zhao, ceo van Binance, in een interview met Cheddar dat gisteren (donderdag) is gepubliceerd. Volgens ‘CZ’ is een lancering ‘binnen twee maanden haalbaar’.

De formele exploitant van de ruilbeurs in Amerika wordt BAM Trading Services (BTS), waarmee Binance een samenwerking heeft. Binance zelf is namelijk niet geregistreerd of gereguleerd in de VS. Buiten Binance.com zijn er aparte beurzen voor Singapore, Jersey Oeganda (zogenaamde fiat-to-crypto gateway red.)

BTS heeft nog geen BitLicense, uitgegeven door het New York State Department of Financial Services. Daardoor vallen beleggers vooralsnog buiten het bedieningsgebied.

Catherine Coley, eerder bij Ripple verantwoordelijk om XRP bij instituties aan de man te brengen, gaat de Amerikaanse tak leiden.

  bitcoin meester  

Binance.com

Binance.com, het hoofddomein van Binance, is in september niet meer beschikbaar voor beleggers afkomstig uit de VS. Amerikanen kunnen rekenen op een verkleind aanbod. De beurs overweegt om de volgende dertig tokens aan te gaan bieden.

Opvallende afwezigen zijn bijvoorbeeld Tron (TRX) en Tezos (XTZ) in onderstaand overzicht.

  bitcoin meester  

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) rond $10.225, is het tijd voor meer actie?

Altcoinbase

5 tips om je emoties met Bitcoin en andere cryptomunten de baas te zijn

Arnold Hubach

Bitcoin update: prijs rond $10.270 terwijl altcoins opmars maken, verzoek Bitcoin ETF ingetrokken

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder