binance charity
Nieuwsberichten » Binance breidt liefdadigheid in Afrika uit, donaties in Binance Coin (BNB)

Binance breidt liefdadigheid in Afrika uit, donaties in Binance Coin (BNB)

Binance breidt haar liefdadigheid in Afrika uit via haar Binance Charity Foundation (BCF). Donaties gaan via Binance Coin (BNB). Het nieuws is dat méér scholen worden opgenomen om leerlingen gratis lunches aan te bieden. Deze week publiceert BCF dat tien nieuwe scholen in Oeganda zijn toegevoegd aan het programma ‘Lunch for Children’.

Lees meer: Binance opent deze maand cryptobeurs in Singapore

Donaties in Binance Coin (BNB)

De pilot van dit programma startte in de winter vorig jaar. De eerste scholenorganisatie die BCF ondersteunt is het Jolly Mercy Center in Kampala. Nu voegt Binance daar nog eens tien andere scholen aan toe met bijna 4000 studenten en personeelsleden in 10 scholen in Oeganda.

Elke school binnen het goede doel programma ontvangt een account bij Trust Wallet. Vervolgens ontvangen ze dagelijks $ 0,30 in Binance Coin (BNB) voor het hele jaar op hun schoollunches. De waarde is ongeveer $236.061 en wordt in BNB gedoneerd. De betrokken partijen bij de donatie zijn: de Tron Foundation van Justin Sun, IOST en een V.I.P. klant.

Donaties via de blockchain

BCF boekt het geld in drie delen over naar de wallets van de scholen. Het personeel koopt vervolgens de lunches voor hun studenten. Voedselleveranciers van die scholen zetten de BNB om via de fiat gateway van Binance in Oeganda.

Aangetrokken door het idee van een liefdadigheidsfonds gebouwd op blockchain, hebben meer dan tien bedrijven besloten zich bij Binance’s BCF aan te sluiten. Vijf van hen hebben hun donaties al overgedragen.

De organisatie is in de zomer van 2018 opgezet. Ceo Changpeng Zhao (CZ) wil donaties via de blockchain transparant maken.

Iedereen kan in het grootboek zien waar donaties naartoe gaan. In die tijd heeft “CZ” in samenwerking met Tron’s CEO, Justin Sun gerealiseerd.

crypto kopen 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Bitcoin stijgt richting $10.700, Binance lanceert blockchainproject ‘Venus’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder