Nieuwsberichten » Bitcoin » Bitcoin op $11.589 terwijl de markt consolideert, altcoins blijven ingetogen

Bitcoin op $11.589 terwijl de markt consolideert, altcoins blijven ingetogen

In dit artikel kun je meer lezen over de huidige stand van zaken van Bitcoin (BTC). Hoe staan we er op dit moment voor en wat kunnen we voor de komende tijd verwachten? Op CryptoTwitter worden enkele inzichten gedeeld voor de korte en middellange termijn.

Bitcoin (BTC)

Op moment van schrijven kost één BTC je $11.589 en dat is 1,59% meer dan gisteren. Echter is de koers afgelopen 24 uur toch erg dichtbij de $12.000 geweest. Deze werd echter niet doorbroken en dus zitten we nog onder deze resistance te wachten op een nieuwe trend.

De altcoins moeten nog steeds het onderspit delven tegenover Bitcoin. De enige munt die in BTC-waarde een significante groei doormaakte is BNB. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat er een nieuw project voor het Launchpad is ingepland: Perlin. De Binance Coin is 4,8% gestegen ten opzichte van gisteren. Decred gaat overigens hard onderuit. Het verlies bijna 13% van zijn waarde en is nu te koop voor $26.88.

Er is veel geschreven over Bitcoin als nieuwe variant van het goud. Ook op CNBC, een groot Amerikaans nieuwskanaal, wordt er op deze manier over BTC gesproken. Brian Kelly kon zich in vijf minuten helemaal uitlaten over de cryptomunt.

Cryptotwitter

Volgens Chonis Trading hoeven we nog niet omhoog te kijken. Vlak nadat onderstaande tweet werd schoten we licht door de ascending triangle heen naar beneden. Hoewel de trend in de markt nog steeds bullish is, lijkt er langzaamaan een maat op Bitcoin te komen. De consolidatie-fase lijkt hiermee op zijn einde te komen.

CryptoKaleo is nog wel erg positief. Een fase van accumulatie en consolidatie is logisch nadat BTC een run heeft gemaakt vanaf de $8600 naar de $12.000. We zitten ook volgens hem in diezelfde ascending triangle, maar hij trekt deze lijn nog wat door op de lange termijn. Ondanks dat deze trendlijn op moment van schrijven getest lijkt te worden is K A L E O niet zenuwachtig: long $BTC is het devies.

Crypto Michaël blijft de grotere plaatjes van Bitcoin bekijken. Hierbij maakt hij een vergelijking met de koers van 2015. Terug gaan naar supports op $10.000 of $8.500 is volgens hem niet gek, maar daarna kunnen we zomaar nieuwe een ATH verwachten van $25.000.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Rakuten start met handel in bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH)

Wessel Simons

Bitcoin stijgt richting $10.700, Binance lanceert blockchainproject ‘Venus’

Wessel Simons

Stagneert de groei van Bitcoin’s Lightning Network?

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder