bitcoin

Bitcoin op $10.465. BTC blijft dominant met 66.1% van de markt

Bitcoin (BTC) staat op het moment van schrijven op een prijs van $10.465. Dat is ruim 4% hoger dan op hetzelfde moment gisteren.

Het prijsverloop van bitcoin kun je op veel verschillende manieren interpreteren. Door een kijkje in de grafieken zou je mogelijke scenario’s kunnen uitstippelen. Lees onze laatste analyse om te kijken wat de prijs van BTC kan gaan doen.Bitcoin prijsverloop all time

bitcoin meester

Altcoins

De top tien van cryptomunten toont voornamelijk rode getallen vandaag. Alle grote munten verliezen opnieuw terrein tegenover bitcoin.

Die trend zet zich voort in de rest van de markt. En dat is terug te zien in de dominantie van bitcoin. Het marktaandeel van BTC is op dit moment 66.1%.

De altcoinmarkt ligt in 2019 flink op zijn gat. Er zijn een paar projecten die de dans ontspringen en goed presteren qua prijs, maar de meeste altcoins zijn flink gedaald. Zowel de waarde in bitcoin als de waarde in dollars liggen enorm laag als je kijkt naar de grote pieken van de verschillende projecten.

De grootse altcoin, Ether (ETH) van Ethereum, staat op dit moment op $217. De munt stond echter ooit boven een prijs van $1.300. Terwijl bitcoin al over de helft is als het gaat om een nieuwe recordprijs, moeten de grote altcoins nog meer terrein goedmaken.

Daar tegenover staat bijvoorbeeld Binance Coin (BNB). De munt van de grootste altcoinbeurs presteert in 2019 erg goed. In zowel satoshi’s als euro’s zitten de hodlers van BNB er goed bij.

Cryptotwitter

Twitter is een belangrijk platform voor discussies over bitcoin en andere cryptomunten. Een kleine greep uit het aanbod.

We geven zelf drie Donald Ducks over bitcoin weg. Instructies vind je in de tweet.

Josh Rager ziet steeds minder reden om ETH te verkiezen boven bitcoin.

Raoul Pal ziet op grote schaal een patroon ontstaan. Staat bitcoin in de startblokken?

Max Keiser is een bekend gezicht in de wereld van bitcoin. Hij is al jaren betrokken als investeerder en commentator. Hij geeft commentaar op de financiële perikelen bij onze oosterburen.

Crypto Michaël ziet bitcoin $10.200 omdraaien naar een support level. Dat zou gunstig zijn voor de verdere ontwikkeling van de koers.

Luister de Hup Bitcoin Podcast
Mis niks meer!
Invalid email address