bitcoin update

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

In dit artikel pakken we de koers van Bitcoin erbij en kijken we wat cryptotwitter hierover te zeggen heeft. Bullish of bearish? Verder heeft de anonieme persoon achter ‘My Reveal’ zijn naam en foto op het internet gepubliceerd. Hij claimt in een blogpost (die veel andacht krijgt) de enige echte Satoshi Nakamoto te zijn.

Bitcoin (BTC) update

Als je dag begon met de bitcoin update, is er price-wise vrij weinig veranderd. Bitcoin wordt op dit moment verhandeld rond de $10.775 en dat is 0,57% meer dan gisteren op hetzelfde moment. De koers krabbelt langzaam aan op terug richting de eerdere highs die zijn gemaakt.

Analist John van Meer voorspelde in zijn analyse dat de koers zal voorlopig in een spagaat zit. Er vormt zich een lower high tussen $10.800 en $11.400. Bekijk hier zijn complete analyse.

Lees ook: Satoshi Nakamoto, uitvinder (s) van bitcoin, is miljardair

Faketoshi Nakamoto

Gisteren kon je op bitcoinmagazine al lezen dat er weer een greep wordt gedaan naar de naam Satoshi Nakamoto. Een anoniem persoon publiceerde een verhaal waarom hij dé Satoshi moet zijn. Vanochtend kwam deel twee (en drie) online van ‘My Reveal’: het gaat om James Bilal Khalid Caan. Hierbij voegde hij ook een foto van zichzelf toe.

In het bericht verteld hij dat hij z’n toegang tot de 980.000 BTC is verloren omdat hij ze op een oude ACER laptop liet staan terwijl hij niet aan back-ups deed. Verder is hij erg gefascineerd van de Chaldeaanse numerologie, en dit is ook telkens terug te zien in zijn anekdotes. Zijn geheim maakte hem paranoia en daarom ging hij zich anders voordoen dan dat hij daadwerkelijk was. Hij veranderde zelfs zijn schrijfstijl om zo alle mogelijke linken met de persoon achter de whitepaper van bitcoin te voorkomen. Zelfs zijn vrouw wist niet van zijn pseudoniem af.

Als je nog even tijd over hebt, is het zeer aan te raden om zijn verhaal integraal te lezen. Niet omdat je dan getuige bent van het verhaal van de enige echte Satoshi, maar omdat het een prachtig stukje tekst is waar goed over na is gedacht. Dat moet wel eerlijk gezegd worden.

Klein deel van het verhaal van Bilal

Maar waarom doet Bilal dit? Hij zet zichzelf voor schut en hij schiet er helemaal niets mee op. Maar pas op! Er zit op de website een knop waar jij jouw email kunt insturen voor updates. Wees bij deze dus gewaarschuwd en zorg ervoor dat jouw email niet in een een of andere sales-database terecht komt.

Binnen no-time richtte heel cryptotwitter zich tégen deze persoon. Iedereen is er van overtuigd dat Bilal niet de echte Satoshi is. Iedereen kan met veel fantasie dit verhaal maken. De enige echte manier om écht te bewijzen dat je Nakamoto bent, is door het genesis block te signeren.

bitcoin meester

Cryptotwitter

Uiteraard werd er op cryptotwitter ook weer gediscussieerd over de prijs en koers van Bitcoin. DonAlt is het eens met de analyse van De Bitcoin Consultant. We zitten in een range tussen de $10.800 en de $10.400. Het ziet er niet heel gunstig uit, maar ook weer niet dermate slecht dat we terug in USDT moeten gaan. Als we wel door de support heen gaan naar beneden, ligt het volgende target volgens @CryptoDonAlt op de $8.000.

Luke Martin zag vanochtend (dinsdag, red.) al dat er een resistance rond de $10.800 zat. Er zijn twee situaties die hem warm maken voor een nieuwe swing: de prijs komt óf boven de $10.950 óf het valt terug tot de $10.550. Inmiddels heeft deze pullback plaatsgevonden tot precies dit target, waarna de prijs weer langzaam omhoog ging. Is het hiermee dus ook tijd voor een nieuwe swing?

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!