Bitcoin (BTC) Analyse: Blijven we stijgen richting $11.000?

Op het moment van schrijven hanteert Bitcoin een prijs van $10.500. We hebben gisteren een leuke stijging gezien van Bitcoin, maar wat nu?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin dagoverzicht

Op het dagoverzicht is te zien dat Bitcoin zich de afgelopen nacht wist te sluiten boven de EMA-21. Dit is een zeer sterk en positief signaal voor Bitcoin. Wanneer Bitcoin vandaag opnieuw boven de EMA-21 weet te sluiten, dan is het voor mij een trend switch en zie ik verdere bullish targets voor ogen.

Ook de MacD wist zich zojuist op de dagelijkse grafiek bullish te kruisen, wat ook een zeer positief en sterk signaal is voor Bitcoin.

bitcoin dagoverzicht 2

4-uur bitcoin grafiek

Op het 4 uur tijdframe is goed te zien dat Bitcoin zich nu in een weerstandszone bevindt, wat ligt tussen de prijsklasse: $10.450 – $10.500. Weet Bitcoin deze weerstandszone door te breken, dan kunnen wij verdere stijgingen zien naar in ieder geval de $10.800 – $10.900 zone.

Eenmaal in de $11.000 zone bevindt Bitcoin zich in de tweede zware resistance zone. Wanneer Bitcoin bij deze zone aankomt kunnen we wellicht weer een enige weerstand verwachten.

4hour bitcoin chart

Support levels

– $10.150 short term)

– $9.750 (short term)

– $9.500 (short term)

– $8.500 (mid term)

Resistance levels

– $10.500 (short term)

– $10.900 (short term)

– $11.800 (mid term)

– $13.000 (mid term)

Wat gaat bitcoin doen?

Op dit moment kunnen wij toch wel een enige trend switch zien in de kaarten. Daarom worden vooral de bullish scenario’s in dit artikel behandeld. Het is hiervoor wel belangrijk dat wij boven de $10.200 weten te blijven en te sluiten vanavond.

Wanneer dit gebeurt, staat er een groen weekend voor de deur. We gaan dan misschien wel de $11.000 zone opzoeken.

wat gaat bitcoin doen
Het Crypto Huis
Wil jij op de hoogte blijven bij nieuwe prijs inzichten? Join dan Het Crypto Huis update kanaal. Link:https://t.me/HetCryptoHuisUpdates

Cursus
Heb je wellicht interesse in het volgen van een Blockchain / T.A. gerelateerde online cursus om uiteindelijk zelf de grafieken te kunnen lezen en te respecteren en de achterliggende technologie te begrijpen? Bekijk het cursus aanbod via: https://hetcryptohuis.nl/trainingen/

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...