Gevolgen halving litecoin (LTC) en negatieve rente in #8 van Madelon Praat

Bij Bitcoin Magazine NL bieden we ook graag een platform aan Nederlandse vloggers die hun ervaringen delen in de wereld van bitcoin en andere munten. Misss Bitcoin is een van de populairste social media persoonlijkheden in Nederland.

Misss Bitcoin

Via haar eigen YouTube-kanaal en de BNR Cryptocast vertelt zij over haar visie op het financiële wereldje los. In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

In de video serie Madelon Praat, praat Madelon Vos je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse. De video van deze week start met een extra grote give away uit naam van Satos. We starten het nieuws met de halving van bitcoin en bespreken de effecten en het lange termijn doel.

Ook komt LedgerX aan bod, zij werden door de toezichthouder teruggeroepen na een nogal omstreden uitspraak. Ook werd er bijna 2 miljard aan BTC verplaatst en legt ze je uit wat waarschijnlijk de reden geweest is.

Ondertussen was er paniek over een uitspraak van ING topman Hamers, waardoor er rep en roer ontstond op Twitter en Facebook. We sluiten af met nieuws over de renteverlaging en de gevolgen voor goud en bitcoin aan de hand van de grafiek.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!