Wikipedia-oprichter op affiche van Hard Fork Summit in Amsterdam

Op 15 tot en met 17 oktober vindt in Amsterdam de tweede editie van de Hard Fork Summit plaats. Organisator is The Next Web, bekend van haar indrukwekkende technologie-event elke zomer.

Hard Fork Summit 2019

Op het affiche staan inspirerende sprekers op het gebied van fintech, blockchain en wet – en regelgeving. De hamvraag: wat zijn de financiële, decentrale businessmodellen van de 21ste eeuw?

Het programma bestaat uit keynotes, discussiepanels en netwerksessies. ’s Avonds staan diverse meetups in Amsterdam op het programma die aansluiten bij het evenement.

De volgende sprekers zijn bevestigd en de lijst breidt zich uit.

  • Dan Morgan, Head of Regulatory Relations Europe, Ripple
  • Larry Sanger, mede-oprichter, Wikipedia
  • Kavita Gupta, voormalig Managing Partner, Consensys
  • Marloes Pomp, Blockchain Coalition
  • Miko Matsumura, mede-oprichter, Evercoin Exchange
  • Sally Eaves, CTO Emergent Technology en Global Strategy Advisor – Blockchain AI FinTech voor Verenigde Naties.

Locatie van het evenement: 

TQ
Singel 542
1017 AZ AMSTERDAM

Over The Next Web

TNW is een wereldwijd merk en de technologie lovers informeert, inspireert en verbindt via diverse websites, evenementen en diensten.

Bekend is de media-outlet thenextweb.com en het bekroonde tech-evenement TNW Conference. Ook heeft TNW een co-working label (TQ.co), een wereldwijde startup-database (Index.co) en levert het innovatieprogramma’s aan bedrijven en overheden via TNW X.

celsius

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!