Bitcoin Meester introduceert 3% rente op stabiele cryptomunten

Sponsored post – Bitcoin Meester introduceert 3% rente op stablecoins, waarmee de Nederlandse cryptobroker slim inspeelt op de huidige negatieve spaarrentes op de bank.

Negatieve spaarrentes

De afgelopen maanden hebben we regelmatig items voorbij zien komen waarin het ging over een negatieve spaarrente.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Als de spaarrente negatief wordt, moet je de bank geld betalen om je spaargeld te mogen stallen.

De Europese Centrale Bank is verantwoordelijk voor het monetaire beleid, dat wordt gevoerd binnen de Europese Unie, zij bepalen daarmee de rente.

Sinds een aantal jaar is deze rente extreem laag, en bij veel banken al minder dan 0.01% rente op jaarbasis.

Dit komt omdat de Europese Centrale Bank liever heeft dat de bevolking geld uitgeeft in plaats van spaart. De ECB geeft aan dat zij hiermee de economie wilt stimuleren.

Bitcoin Meester 3% rente op stablecoins

De Nederlandse cryptobroker heeft dan ook besloten om een positieve rente in te voeren. Wij gaan een rente geven van 3% op de stablecoins die wij aanbieden. Hoe het precies werkt zetten we hieronder even voor u op een rijtje.

De updates zijn al doorgevoerd en de rente zal dan ook per direct actief zijn. Wanneer klanten hun stablecoins bij Bitcoin Meester op de wallet laten staan ontvangen zij direct rente.

Disclaimer: dit is een gesponsorde post.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!