bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: anoniem fonds doneert $75 miljoen in BTC, sim-swapping en podcast

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,273.50.  Dat is 0.25% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $170,937,841,269.50 met een circulatie van 18,432,937 aantal bitcoins.

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

 

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin Fonds voor privacy

The Unknown Fund stelt $75 miljoen in bitcoin (BTC) beschikbaar voor start-ups die direct of indirect bijdragen aan online anonimiteit, cryptovaluta en blockchains.

Het fonds zegt zich vooral te willen richten op vier categorieën: data protectie, tools voor online anonimiteit, cryptomunten en blockchain.

Niet gelijk te enthousiast worden, er is tot op heden nog geen bewijs geleverd dat de mensen achter deze actie ook daadwerkelijk toegang hebben tot miljoenen aan BTC. Dat is dus nog even afwachten.

Crypto sim-swapping

De FBI heeft twee jonge Amerikaanse hackers uit de staat Massachusetts gearresteerd wegens verdenking van sim-swapping, het kraken van iemands telefoonnummer.

Vervolgens is na de sim-swap voor honderdduizenden dollars aan bitcoin (BTC) en andere crypto buitgemaakt van meerdere slachtoffers. De misdrijven vonden eind 2017 en in het voorjaar van 2018 plaats.

Deze twee verdachten stalen $550.000 aan crypto na sim-swapping

Bitcoin Journaal

In de 16e aflevering van het Bitcoin Journaal praten we je bij over het nieuws van de afgelopen week. Je kunt de podcast volgen op:

Tijdens het Bitcoin Journaal #16 komen de volgende onderwerpen langs, zoals bitcoin als betaalmiddel bij 65.000 retailers in Zwitserland.

Nog meer nieuws uit het crypto minded land: SEBA, een cryptobank heeft deze zomer een volledige banklicentie ontvangen.

Verder onderzoekt Royal Bank of Canada onderzoekt de mogelijkheden van een Bitcoin (BTC) handelsplatform.

Bitcoin Journaal #16: Bitcoin, China, FBI, Paypal, censuur en privacy

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!